Açıkhava'da gövde gösterisi yaptı

GİRİŞ TARİHİ:  02.08.2010, 11:47 GÜNCELLEME TARİHİ:  02 Ağustos 2010 Pazartesi, 11:48

Megastar, yeni albümü 'Adını Kalbime Yaz'ın ilk konserini önceki gün Açıkhava'da verdi. Binlerce hayranının akın ettiği konser alanını hıncahınç dolduran Tarkan'ın albümü de 150 bin satış yaptı

Bundan beş ay önce kokain kullandığı için gözaltına alınan ve zor günler geçiren Tarkan'ı, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki konserinde sevenleri yalnız bırakmadı. Tarkan da 'Adını Kalbime Yaz' isimli yeni albümünün bu ilk konserine büyük bir itinayla hazırlandı. Megastar konser öncesi tam sekiz saat prova yaptı. Sesten, perdeye kadar her şeyi kontrol etti ve menajeri aracılığıyla gazetecilere röportaj vermeyeceğini iletti.

HEPİNİZE AŞIĞIM!
Sahneye asansör ile inen Megastar, yeni albümünün yanı sıra eski albümünden de şarkılar seslendirdi. Şarkılarının hep bir ağızdan söylendiği konserde duygulu anlar yaşayan Tarkan, "Beni böylesine güzel bir günde yalnız bırakmadınız. Hepinize aşığım'' dedi. Sahnede 20'ye yakın şarkı seslendiren Tarkan, ön sırada oturan Semiramis Pekkan'ı Ajda Pekkan sandı. Ünlü sanatçı, "Ajdacığım da buradaymış" dedikten biriki dakika sonra, yaptığı gafı fark etti ve "Arada böyle potlar kırdığım oluyor" dedi.

TARKAN PİYASAYA CAN VERDİ!
Üç yılın ardından çıkardığı 'Adını Kalbime Yaz' isimli yeni albümü ile Tarkan, yeni bir rekora imza attı. Tarkan'ın DMC-HİTT Müzik etiketiyle çıkan son albümü 48 saat içinde tam 150 bin trajını aşarak, son yıllar da görülmeyen bir rekorun da sahibi oldu.

SORULARA CEVAP YOK
Geçtiğimiz günlerde kavga edip boşanan Demet Akalın ve Önder Bekensir de Tarkan'ı ön sıradan izledi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan ikili, konserin ikinci yarısını izlemedi.

BİLET KUYRUĞU 300 METRE!
Tarkan'ın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konseri öncesi kapıda 300 metreyi bulan kuyruklar oluştu. 5 bin kişilik mekandaki konseri 6 bin 500 kişi izledi.
CANLI YAYIN