Demirel yüzünden dayak yedim

GİRİŞ TARİHİ:  03.08.2010, 10:00 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Ağustos 2010 Salı, 10:02

Ünlü televizyoncu Kadir Çöpdemir, babasından ilk dayağını Süleyman Demirel'e laf ettiği için yediğini söyledi.

Kadir Çöpdemir, önceki gün, Alem FM'de 'Tayfun Hancılar'la Hoş Sohbet' programına konuk oldu. Esprili kişiliğiyle tanınan Çöpdemir, programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Çöpdemir'in incilerinden bazıları...

SİLİKON ÇEKERİM!
Hanımlar gülmeyi severler ve kendini kaptırırsa abla yavaş yavaş yığılmaya başlar. Biz de bayılta bayılta nerede bayıltacağız, nerede ayıltacağız öğrendik.
Güldürmeye başladın, baktın ki yayılıyor; tam orada siyasi, ekonomik ağır bir şey koyacaksın. Bu ona tokat gibi yapışacak. Böyle üç seans çektikten sonra o kendini bırakır. Kenarlarına silikonu çeker etrafını toplarsın; yayılıyor ya, sızdırma yapmasın...

BİR DAHA GİTMEDİM
Sayın (Süleyman) Demirel'den pek haz etmezdim, hâlâ da ettiğimi söyleyemem. Ama Süleyman Bey bana çok güzel bir laf etti; "Bak biz üç kere bir araya geldik, dördüncü defa buraya gelirsen 'Demirelci' olarak çıkarsın." Ben de "O zaman dördüncü defa gelmeyeceğim" dedim.

İYİ EĞİTİM VERMİŞ
Babam Demirel'i çok severdi. İlk dayaklarımdan birini, ufacık boyuma bakmadan televizyonda konuşma yapan Süleyman Demirel'e söylediğim laflar yüzünden yemiştim. Bunu anlattım Sayın Demirel'e, "Sıtkı Bey çocuk eğitimini biliyormuş" dedi.
CANLI YAYIN