Diyalogları da çok 'Yahşi'!

GİRİŞ TARİHİ:  06.08.2010, 10:02 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Ağustos 2010 Cuma, 10:03

Cuma akşamları atv'de yayınlanan; başrollerini Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz ve Peker Açıkalın'ın paylaştığı komedi dizisi 'Yahşi Cazibe'nin diyalogları dilden dile dolaşıyor.

Cuma akşamları atv'de yayınlanan; başrollerini Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz ve Peker Açıkalın'ın paylaştığı komedi dizisi 'Yahşi Cazibe'nin diyalogları dilden dile dolaşıyor. Özellikle, Azeri kızı 'Cazibe'yi canlandıran Aslıhan Gürbüz'ün 'özlü' sözleri milyonları kahkahalara boğuyor. İnternetteki forumlarda da sık sık tekrarlanan, 'Cazibe'nin, Türkiye'de yaşayabilmek için evlenmek zorunda kaldığı 'Kemal'e sarfettiği bu sözlerin bazıları şöyle: Aslanın dişisi erkeği, düğünün hakikati yalançısı olmaz. Allah senin kezanı vermiş zeten malak atığı... Koskoca Türkiya Respublikasında en yılan dilli, en şahan bakışlı, en taş kalpli herifi bulmışam.

HER SAHNELERİ KOMEDİ
Romantih menim göbak adım. Emme özün gibi bir öhüzlen romantik olamirem. Dere kenarına ev yaparsan bilesin ki sel malıdır; kendin yaşlı, avrat genç bilesin ki el malıdır. Aslıhan Gürbüz'e performansından ötürü tam not veren 'Yahşi Cazibe' izleyicisinin, dizi ve karakterlerle ilgili çeşitli forum sitelerinde paylaştıkları yorumlar ise şöyle: "Cazibe'ye hayran kaldım. 'Kemal'le karşılıklı atışmaları süperdi." "Didişen bir çift hep favorimdir. 'Cazibe'ye bayıldım. Azeri dilini çok güzel kullanmış. Özellikle 'Kemal'e karşı kullandığı kelimeleri çok beğendim." "Muhteşem bir dizi. İkisi de çok tatlılar. 'Cazibe'nin 'Kemal'i uyurken seyretmesi çok hoştu. Süper bir çift ve süper uyumlular. Her sahneleri komediydi."
CANLI YAYIN