"Ece" krizi eski çifti barıştırdı

GİRİŞ TARİHİ:  06.08.2010, 10:04 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Ağustos 2010 Cuma, 10:05

Ailesinin, sunucu Ece Erken'le ilişkisine itiraz ettiği işadamı Erdinç Acar, bir konserde bir araya geldiği eski eşi Hande Demir'le barışma sinyalleri verdi.

Bu yazın en çok konuşulan magazin olaylarından biri olan Ece Erken ve Erdinç Acar'ın ilişkisinin yankıları sürerken, Acar eski eşi Hande Demir'le barıştı. Erdinç Acar'ın sahibi olduğu Mavi Otel'in sahilindeki lazer ile Türkbükü tepelerine "Ece Erken seni çok seviyorum" yazdırmasıyla başlayan ilişki haberleri, ikilinin teknede verdikleri samimi görüntülerle alevlenmişti.

Oğullarının özel hayatını gözler önünde yaşamasından rahatsızlık duyan ailesi, Erdinç Acar'a sert tepki gösterince, işadamı yaşananların bir şakadan ibaret olduğunu söylemiş ve olayların üzerini kapatmak istemişti. İlişkisini başlamadan bitirme kararı alan Erdinç Acar, rotasını yaşadıklarından ötürü kendisine öfkeli olan eski eşi Hande Demir'e çevirdi. Eski eşinin gönlünü almak için her yolu deneyen Acar bu konuda yakın çevresinden destek istedi. Ancak Demir geri adım atmadı.

"BUNU NASIL YAPARSIN!"

İkili yaşanan olayların ardından önceki gün Demet Akalın'ın verdiği konserde bir arara geldi. Ayrı yerde oturan Acar, eski eşine viski gönderdi. Konser sırasında alkol alan ikili Akalın'ın söylediği şarkıları birbirlerine göndererek nispet yaptı. Konser bitimine doğru aldığı alkolün etkisiyle sesini yükselterek eski eşinin Ece Erken ile birlikte olmasını hazmedemediğini dile getiren Demir'in "Bunu bana nasıl yaparsın" sözleri ortalığı karıştırdı. Acar yanına gittiği eşiyle bir süre sohbet etti ve gönlünü alarak şoförüyle eve gönderdi. Ertesi gün de eski eşine özür mesajı içeren notla çiçek gönderdi. Acar ailesinin de eski gelinleriyle oğullarının barışmasına destek vermesi, çiftin yeniden bir araya gelme ihtimalini artırıyor.
CANLI YAYIN