Havuç'un kalbini sultan çalacak!

GİRİŞ TARİHİ:  04.08.2010, 12:20 GÜNCELLEME TARİHİ:  04 Ağustos 2010 Çarşamba, 12:21

Yedi yıl aradan sonra perşembe akşamı yeniden yayınlanmaya başlayacak olan 'Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna genç bir oyuncu dahil oldu. 22 yaşındaki Sultan Ulutaş, dizide 'Havuç'un sevgilisini canlandıracak

Bu sezon televizyon ekranlarının en iddialı yapımları arasında gösterilen 'Çocuklar Duymasın'ın ekibine yeni isimler de katılmaya devam ediyor. Başrollerini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın paylaştığı fenomen dizinin kadrosuna 22 yaşındaki genç oyuncu Sultan Ulutaş da katıldı.

İDEAL PEŞİNDE
Dizide 'Havuç' karakterinin kız arkadaşını canlandıracak olan Ulutaş, henüz çocukken izlediği dizide yer almaktan büyük heyecan duyduğunu söylüyor. Yedi yıl aradan sona bu perşembe yeniden yayınlanmaya başlayacak olan 'Çocuklar Duymasın' kadrosuna en son katılan isim olan Ulutaş, "Furkan Kızılay'ın canlandırdığı karakterin kız arkadaşı olarak diziye dahil oldum. Bu dizi adeta bir bir okul" diyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Ulutaş, "Belki bir mühendis olarak daha çok para kazanabilirdim. Ama ben ideallerimin peşinden gitmeyi tercih ettim" diye konuşuyor.
CANLI YAYIN