Şahan'ın ideal kadını Merve'ye uymadı!

GİRİŞ TARİHİ:  09.08.2010, 10:19 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Ağustos 2010 Pazartesi, 12:24

Merve Sevi'nin ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan neden ayrıldığı ortaya çıktı. İkiliyi ayrılık noktasına getiren tartışma Gökbakar'ın 46 dergisine yaptığı ve katıldığı bir TV programında da tekrarladığı ideal kadın tiplemesiydi. Ünlü komedyenin anlattığı, ideal kadın ölçütlerinin sevgilisi Merve Sevi'ye uymaması, aralarında büyük bir tartışma yarattı. Sevi'nin "Beni nasıl bir duruma soktuğunun farkında mısın? Sevgilin benim. Ama senin hayal ettiğin başka bir kadın örneği" diyerek, ünlü komedyeni terk ettiği anlaşıldı.

EVLİLİK SİNYALİ Mİ?
Merve Sevi, ayrılığın üzerinden iki ay geçtikten sonra, şimdi çocukluk aşkı ile yeniden bir araya gelerek ilişki yaşamaya başladı. İkilinin Altınoluk'ta tatilde olduğu ve ailelerini tanıştırarak, evlilik için sinyal vermeye başladığı konuşuluyor.

ŞAHAN NE DEMİŞTİ?
Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, kadında aradığı özellikleri şöyle sıralamıştı: "'Kendi ayaklarımın üzerinde dururum' tribindeki erkeksi kadınlar, bana çekici gelmiyor. Daha çok hanım hanımcık, oturmasını kalkmasını bilen, kadınlığının farkına varanlar bana çekici geliyor. Bunu arıyorum."
CANLI YAYIN