Dizi 'Havuç'un tadını artırdı

GİRİŞ TARİHİ:  10.08.2010, 09:53 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Ağustos 2010 Salı, 09:53

Furkan Kızılay'ın ilk albümüne koyup 'Çocuklar Duymasın'ın fragmanında ekrana gelen parçası internette büyük ilgi görüyor

Yedi yıl aradan sonra geçtiğimiz perşembe günü yayınlanan 'Çocuklar Duymasın' izlenme oranlarıyla ne kadar özlendiğini belli etti. İlk bölümünde tüm izleyicilerde en çok izlenme payına ulaşarak, 'en çok izlenen ilk 100 program' arasında birinci olan dizide kullanılan müzikler de izleyicinin büyük ilgisini çekti.

GÜVEN'DEN DESTEK
Havuç karakteriyle ünlenen Furkan Kızılay, 7 ay önce çıkardığı albümünü dizi sayesinde yeniden tanıtma fırsatı buldu. Bu konuda yapımcı ve senarist Birol Güven'in tam desteğini alan Kızılay, oyunculuğunun yanı sıra söylediği şarkılarla da dikkat çekiyor. Güven, yazdığı senaryoyla onun müzisyen kimliğini de parlatmaya çalışıyor; Kızılay dizide müzikle ilgileniyor. Genç oyuncunun dizinin ilerleyen bölümlerinde söyleyeceği ve fragmanlarda gösterilen 'Aşksın Sen' adlı şarkı sanal alemde de büyük ilgi gördü. Sözleri Birol Güven'in eşi Burcu Güven'e, müziği Aydın Sarman'a ait olan şarkı, internette tavan yapmış durumda.

MOTİVE OLUYORUM
Şubat ayında çıkardığı albümünün dizi sayesinde yeniden ilgi görmesinden çok memnun olduğunu söyleyen Kızılay şöyle konuştu: "Müziğimle de ilgi görmek çok güzel. Eskiden beri bana albüm teklifleri geliyordu ama o zamanlar albüm çıkarmam saçma olurdu. O zaman rap tarzında söylüyordum, şimdi rock revaçta. Yaptığım müziği insanlarla paylaşmak çok güzel bir duygu. Oyunculuğumun yanı sıra müziğimle de konuşulmak beni çok memnun ediyor. Çok motive oluyorum."
CANLI YAYIN