Beş derste on yıllık şarkıcı!

GİRİŞ TARİHİ:  11.08.2010, 11:06 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Ağustos 2010 Çarşamba, 11:07

atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Bitmeyen Şarkı' dizisinin tanıtımları yayınlanmaya başladı. Dizide bir pavyon şarkıcısını canlandıran Bergüzar Korel, "Rolüme hazırlanırken Funda Arar parçaları dinleyip, şarkılara çalıştım" dedi

Ünlü oyuncu Begüzar Korel'in öz oğlunu arayan, pavyon şarkıcısı bir kadını canlandırdığı 'Bitmeyen Şarkı' isimli dizi, yakında atv ekranlarında başlayacak... Dizinin tanıtım filminde 'Damarımda Kanımsın' isimli şarkıyı seslendiren Bergüzar Korel, şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Korel ve dizinin diğer başrol oyuncusu Bülent İnal'ın yer aldığı görüntüler, sanal ortamda tıklanma rekorları kırıyor. Dizide şarkıları kendi sesiyle söyleyecek olan Korel, "Müzikalde oynamayı her zaman çok isterdim. Bu dizide şarkı söylemek beni çok cezbetti. Canlandıracağım karakter de beni çok heyecanlandırıyor" dedi.

FUNDA'YI DİNLEDİM!

Dizi için müzisyen Febyo Taşel ile iki ay boyunca çalıştığını söyleyen ünlü oyuncu, "Febyo ile birkaç kez bir araya geldik. Şarkıları önce demo olarak kaydettik. Kesinleştirdikten sonra kayıtları yaptık. Funda Arar (Febyo Taşel'in eşi) konser vermek için Çeşme'ye geldiğinde Febyo ile gündüz buluşup prova yaptık. Gece ise teaser'da yer alan şarkılara çalıştık" diye konuştu. Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Bitmeyen Şarkı'da Bergüzar Korel ve Bülent İnal'ın yanı sıra; Tuncer Salman, Yücel Ertan, Emel Göksu, Betül Çobanoğlu, Derya Artemel ve Övül Avkıran gibi başarılı oyuncular da rol alacak.

FEBYO'DAN BERGÜZAR'A 5 TÜYO
"Bir pavyon şarkıcısı hangi parçaları seslendirir" sorusundan yola çıkılarak repertuvar oluşturuldu. Ardından Korel'e ses rengine uygun şarkılar seçildi.
Korel'e internet ortamından ve eski plaklardan, eski parçaların orijinal halleri dinletildi.
Eski Türk filmlerini izleyen Korel, pavyon şarkıcılarının sahne duruşu ve yorum biçimini öğrendi. Saz ekibiyle provalar yaptı.
Albüm hazırlayan bir sanatçı gibi stüdyoya girip şarkıları seslendirdi.
Funda Arar konserini izleyerek ve ona sorular sorarak karaktere hazırlandı.
CANLI YAYIN