Müthiş kapışma

GİRİŞ TARİHİ:  11.08.2010, 11:14 GÜNCELLEME TARİHİ:  11 Ağustos 2010 Çarşamba, 11:14

Tarkan'ın dört bin kişinin izlediği Kastamonu konserinin ardından aynı kente Mustafa Sandal gidiyor. Musti'nin fanları konser alanını doldurmak için diğer kentlerden otobüsler kaldırıyor

Popçuların yaz konserleri tam gaz sürüyor. Yaz aylarında sanatçıların yüzünü ise festivaller güldürüyor. Festivallerde en çok boy gösteren şarkıcılar arasında; Tarkan, Mustafa Sandal, Kenan Doğulu, Serdar Ortaç, Muraz Boz, Demet Akalın, Işın Karaca, Gülşen ve Hande Yener ilk sıralarda yer alıyor. Bu arada konserlerdeki seyirci sayısı da gövde gösterisine dönüşüp rekabete neden oluyor.

DÜELLOYA DÖNÜŞTÜ
Tarkan ile Mustafa Sandal'ın 16 yıllık rekabeti Kastamonu'da düelloya dönüşüyor... Tarkan 7 Ağustos'ta burada konser vermişti. Sandal da 19 Ağustos'ta Kastamonu'da sahne alacak. Kulislerde hangi konserin daha kalabalık olacağı merak edilirken, Sandal fanları Türkiye'nin dört bir yanından otobüsler kaldırarak konser alanını doldurmak için organize olmaya başladı. İnternet ortamındaki yazışmalarında Tarkan konserindeki seyirci sayısını ikiye katlayacaklarını öne süren Mustafa Sandal Fan Club üyeleri, yedi ayrı kentten otobüslerle Kastamonu'ya gidecek.

TARKAN'I GEÇEMEZ
Tarkan fanları ise kapışmaya "Kimse bizim seyirci sayımızı geçemez. Hodri meydan" şeklindeki yorumlarıyla dahil oldu. Bu meydan okumalar, dikkatlerin Muhabbet Kart turnesinde on binlerce hayranıyla buluşan Mustafa Sandal'ın Kastamonu'da vereceği konsere çevrilmesine neden oldu.
CANLI YAYIN