Manukyan varsa ben yokum!

GİRİŞ TARİHİ:  23.08.2010, 10:02 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Ağustos 2010 Pazartesi, 10:03

Gülben Ergen-Müjde Ar ikilisinin müzikal konusu 'Manukyan' olunca Gani Müjde projeden affını istedi

Gülben Ergen geçtiğimiz yıl bir müzikal için kolları sıvamış ve senaryo için de Gani Müjde ile söz keşmişti. Ergen, daha sonra ünlü genelev patroniçesi Matild Manukyan'ın hayatından esinlenerek senaryo yazan Müjde Ar'ı da projeye dahil etmişti. Ergen'in, senaryoyu Müjde Ar'la birlikte yazmasını teklif ettiği Gani Müjde bu teklifi reddetti. Ergen ve Ar ikilisi şimdi Bodrum'da proje için baş başa çalışırken, Gani Müjde teklifi reddetme gerekçesini şöyle anlattı:

İŞ DEĞİŞTİ
"Öncelikle Müjde ve Gülben'i severim. Her ikisiyle de sorunum yok. Ancak ben bu projeye Gülben ile başladığımda farklı bir müzikal çalışması vardı. Sonrasında işin rengi değişti. İşin içine Manukyan'ın hayatının eklenip sıfırdan bir senaryo yazılması gündeme gelince ben projeden uzaklaştım."

ÇOK HASSAS BİR KONU
Manukyan'ın hayatının hassas bir konu olduğunu belirten Müjde şöyle devam etti: "Senaryoda bir kelimeniz yanlış anlaşılırsa genelevde çalışan kadınların tepkisi olur. Başka bir şey yazsam 'Genç kızları bu işi yapmaya teşvik mi ediyorsun?' diyecekler. İşin içinde Manukyan'ın olması beni bu projeden uzaklaştırdı. Ayrıca ben kalabalık senaryo yazamam. Kendi gemimin kaptanı olmayı tercih ederim."
CANLI YAYIN