Cameron'dan elde tutma rehberi

GİRİŞ TARİHİ:  24.08.2010, 09:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Ağustos 2010 Salı, 11:13

Çapkın beyzbolcu Alex Rodriguez'i her geçen gün kendine daha çok bağlayan Cameron Diaz'ın sayfalarına taşıyan Life and Style dergisi, "Onun izinden gidip, erkeğinizi kendinize bağlayın" diye yazdı

Cameron Diaz, Mayıs ayından bu yana flört ettiği ünlü beyzbolcu Alex Rodriguez'i elinden kaçırmamak için son derece akıllı oynuyor. Güzel oyuncu, fazla sıkıya gelmeyen sevgilisini, elinde tutmak için attığı her adıma ve basına yaptığı açıklamalara çok dikkat ediyor. Cameron Diaz'ın bu tavrının işe yaradığını söyleyen Rodriguez'in dostları, "Cameron, uzaklaştıkça, aralarına mesafe koydukça Alex ona daha çok bağlanıyor. Evliği düşünmeye başladı bile!" diyorlar!

BİRLİKTE EĞLENİYORLAR
Cameron Diaz da Rodriguez de eğlenmeyi çok seviyor. İkili birlikte partilere ve Broadway gösterimlerine gidiyor, güzel zaman geçiriyor.

TALEPKAR DEĞİL
Diaz, Rodriguez'in üzerinde baskı kurmamasının ve talepkar olmamasının işe yaradığı görüşünde.

HATALARINI TEKRAR ETMEDİ
Daha önce Kate Hudson ve Madonna ile kısa süreli ilişkiler yaşayan 1975 doğumlu Rodriguez, New York'un en çapkın adamlarından biri olarak anılıyor. Rodriguez'in Hudson'ın ve Madonna'nın aşırı ilgili tavırlarından sıkıldığını bilen Diaz, bu hatayı tekrar etmiyor.

İŞİNE KONSANTRE OLUYOR
Cameron Diaz, birçok diğer yıldızın aksine aşk hayatına değil kariyerine odaklanmayı sürdürüyor. Bu tavrı da Rodriguez'in kendisine daha çok bağlanmasını sağlıyor.
CANLI YAYIN