Hamile Tuba'ya gardırop jesti

GİRİŞ TARİHİ:  27.08.2010, 09:54 GÜNCELLEME TARİHİ:  27 Ağustos 2010 Cuma, 09:55

7 kilo alıp elbiselerinin içine giremeyen Tuba Ünsal'ın imdadına Atıl Kutoğlu yetişti! Ünlü modacı, "Fashion Week'i şık izlesin" diye Tuba'ya özel gardırop düzdü!

Düşman ayağa, dost 'karna' bakar! 7 kilo alıp, "Hamile halimle İstanbul Fashion Week'i nasıl takip edeceğim' diye düşünen Tuba Ünsal'a, Atıl Kutoğlu jesti! Ünlü modacı Kutoğlu, yakın dostu Tuba'ya birbirinden şık 5 elbise hazırlayıp hediye etti.

YENİ KOLEKSİYON
Aralarında 2011 koleksiyonuna ait kostümlerin de bulunduğu 'İstanbul Fashion Week'e özel gardırop Ünsal'ı çok duygulandırdı. Ünlü oyuncu, etkinlik boyunca Kutoğlu imzalı birbirinden şık elbiselerini sergileme fırsatı bulacak.

ATIL'DAN TUBA'YA DEFİLELİK KIYAFETLER
9.5 aydır flört ettiği Murat Pilevneli'den 6.5 aylık hamile olan Tuba Ünsal, İstanbul'da son günlerini yaşıyor! Haftaya Los Angeles'a gidecek olan Tuba, gider gitmez de Murat Pilveneli ile evlenecek. Tuba'yı önceki gün, yakın arkadaşı da olan Atıl Kutoğlu'nun defilesinde gördüm. İstanbul Fashion Week kapsamındaki 5 defileyi izlemeye karar veren, ancak 7 kilo aldığı için eski kıyafetlerinin içine sığamayan Tuba'nın imdadına Atıl Kutoğlu yetişmiş. Kutoğlu, Tuba'ya defileleri izlemeye gittiğinde giymesi için birbirinden güzel kıyafetlerden oluşan minik bir gardırop hazırlamış. Tuba, siftahı da Atıl'ın defilesiyle yapmış.

LOS ANGELES'TA DOĞUM YAPACAK
Bu arada Tuba'nın, öyle bir-iki haftalığına değil, uzun bir süreyle İstanbul'la irtibatını koparacağını öğrendim! Tuba, bebeğini de Los Angeles'ta dünyaya getirmeye karar vermiş. Bu hafta bebeği ile ilgili yaptırması gereken testleri tamamlayacak olan Tuba, normal doğum yapmak istiyormuş. İşin asıl ilginç yanı Tuba, yaklaşık 1.5 yıl önce pılıyı pırtıyı toplayıp, oyuncu olarak şansını denemek için Los Angeles'a taşınmaya karar vermişti. Hatta evini kiralayıp, eşyalarını bile göndermişti. Ancak geçen yaz kaybettiği babasının rahatsızlığını öğrendiğinde bu planını iptal etmişti. Tuba şimdi yine Los Angeles'a gidiyor ama bu kez evlenmek ve anne olmak için...
CANLI YAYIN