Bazılarımız çılgın seviyoruz

GİRİŞ TARİHİ:  01.09.2010, 09:22 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Eylül 2010 Çarşamba, 09:23

Bu kadınlar çılgınca bir hayat yaşıyor. Ancak bu, onlara olan sevgimizin azalmasına neden olmuyor. Galiba bu çılgınlıklar hoşumuza gidiyor...

KATE MOSS
Skandallar ve olaylar, ünlü model Kate Moss'un oldukça işine yarıyor. Bir dönem saplandığı uyuşturucu bağımlılığıyla gündemi kimselere bırakmayan Moss'un iş yaşamı, bu olumsuzluklardan etkilenmiyor...

PARIS HILTON

Servet ve şöhret, pek çok insanın gözlerden uzak bir hayat sürmesini sağlasa da Paris Hilton, bu istisnaya pek uymuyor. Sürekli değişen sevgilileriyle Paris; 'çılgın ve güzel' sıfatını hakkıyla taşıyanların başında geliyor.

LINDSAY LOHAN
Uyuşturucu skandalının ardından gittiği rehabilitasyon merkezi de, ona çare olmadı. Lindsay Lohan 2007 yılının Haziran ayında, rehabilitasyon merkezinde, yüksek dozda uyuşturucu alırken yakalandı.

MISCHA BARTON

Mischa Barton'a asıl şöhreti, 'O.C.' dizisinde canlandırdığı karakter getirdi. Bir anda partilerin ve gece hayatının vazgeçilmez ismi olmaya başlaması, film ve dizi setlerine geç gelmesine neden oldu.

CAMERON DIAZ
Aslında çılgınlıklarla dolu bir hayat sürmüyor. Ancak geçtiğimiz yıllarda, Hawaii'de yaptığı bir tatil sırasında uyuşturucu kullanırken görüntülendiği andan itibaren, polislerin izlediği ünlüler listesine alındı.

LILLY ALLEN
Lilly Allen, şarkılarından çok çılgınlıklarıyla haber oluyor. Hareketli gece hayatı, alkol ve uyuşturucu alışkanlığı nedeniyle tutucu İngilizlerin tepkisini çeken Lilly, bildiğini okumaya devam ediyor.

MARILYN MONROE
Film setlerine bile pipoyla ve uyuşturucu içerikli sigaralarla gelen Marilyn Monroe; hüzünlü gençliğinin ve tatminsiz hayatının izlerini biraz olsun silebilmek için bu maddelerden medet umuyordu.

CANLI YAYIN