Bu sözler olay yaratır

GİRİŞ TARİHİ:  03.09.2010, 10:36 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Eylül 2010 Cuma, 10:37

Hande Demir, "Erdinç bir boşluk anında Ece ile ilişki yaşadı" dedi. Ece Erken'den jet yanıt geldi: Erdinç, boş anında bana bu kadar jest yaptı. Bir de boşluğuna gelmese belki de uzay mekiği alırdı!

HANDE'NİN SÖZLERİ ÇOK ZAVALLICA
Ece Erken-Erdinç Acar aşkı bitti, hesabı bitmedi! Bu kez Erdinç Acar'ın eski eşi Hande Demir konuştu: "Erdinç bir boşluk anında bu ilişkiyi yaşadı!" Bu açıklama ünlü sunucu Erken'i fena kızdırdı: "Hande haddini aşan konularda fazla yorum yapmasın, sessiz kalmayı öğrensin! Yaptığı açıklamalar çok zavallıca..."

"REKLAM YAPIYOR" SUÇLAMASI!
Ece Erken, 'ex eşe' bir de esprili gönderme yaptı: "Erdinç boş anında bana bu kadar jest yaptı. Vallahi bir de boşluğuna gelmeseydi şimdiye kadar belki de uzay mekiği alırdı!" Erken, Demir'i reklam yapmakla da suçladı.

Ünlü sunucu Ece Erken Hande Demir'in kendisi hakkında, "Erdinç (Acar) böyle bir şey yapmazdı ama boş bir anına geldi. Üç günlük gönül ilişkileri hakkında yorum yapmam" açıklamasına ateş püskürdü.

AÇIKLAMALARI ZAVALLI
İlişkiyi başlamadan bitirdiği halde bu yorumlara anlam veremediğini belirten Erken şunları söyledi: "Olayların üzerinden 1,5 ay geçmesine rağmen Hande Hanım'ın niye konuştuğuna anlam veremedim. Madem açıklama yapacaksın, o zaman bildiğin konular hakkında yorum yap! Haddini aşan konularda sessiz kal. Yaptığı acıklamalar zavallıca... Erdinç Bey benimle görüştüğü o 3-5 günlük boşluk anında, o kadar enterasan jestler yaptı ki... Bir de boşluk anına gelmeseydi neler olurdu kimbilir?.. Sanırım bana uzay mekiği bile gelecekti. İnsanlar yorum yapmadan önce dönüp kendilerine baksınlar..." Erken sözlerine şöyle devam etti: "Kendisi sanırım televizyoncu olmak istiyormuş. O zaman yıllardır başarılı işler yapmış biri olarak benden kendisine minik bir nasihat: Öyle eski eşinin adını ve benim adımı kullarak şöhret olamaz. Tembellik yapıp yorum yapacağına emek sarfetsin. Birikimler yapsın. Ayrıca bu kadar panik olmasına gerek yok ki... Ben zaten isteseydim Erdinç Bey'le aşk yaşardım. Ama dost kalmamız daha doğru bir karardı."

ESKİ EŞE TEDBİR KARARI
Erken, konu hakkında "Hande Hanım'a kızgın değilim. Psikolojisinin bozuk olduğunu duymuştum. Şimdi emin oldum" dedi. Erdinç Acar ise eski eşinin bu sözlerinden sonra avukatına talimat verdi. Acar gazetelerde adının bu tarz olayların içinde yer almaması için tedbir kararı koyduracak.
CANLI YAYIN