Aşk Bir Hayal bu sezon sınırları genişletiyor!

GİRİŞ TARİHİ:  03.09.2010, 17:15 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Eylül 2010 Cuma, 17:16

Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı ATV' nin sevilen dizisi “AŞK BİR HAYAL” Pazar günü yeni bölümleriyle ekrana geliyor.

Geçen sezon boyu doğudan batıya bir aşk- töre ve intikam öyküsü ile ekrana gelen AŞK BİR HAYAL bu sezon sınırlarını daha da genişletiyor.

Bu pazar yeni sezon bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak olan AŞK BİR HAYAL'in kadrosunda yenilikler var. Genç oyuncu Müjde Uzman ve deneyimli isim Ali İpin'le kadrosunu güçlendiren Aşk Bir Hayal'in yeni sezondaki bir başka kozu ise sete neşe kaynağı olan 3 küçük afacan. Efe Kılıç, Berke Özcan ve Ataberk Mutlu sevimlilikleri yetenekleri ve afacanlıklarıyla seti neşelendirirken hem de dizinin genel öyküsüne yoğun bir duygusallık katıyorlar.

Mardin Midyat'ta başlayan Asmin ve Altay'ın aşkı acılar, engeller, hırs ve intikam duygularına karşı durmaya çalışacak. Sezon finalinde kayıplara karışan Miran, Fatma ve küçük Altay yeni sezon da dünyanın başka bir yerinde karşımıza çıkacaklar. Oğlundan yıllardır ayrı olan Asmin'in içindeki evlat sevgisi ise hiç azalmadan devam etmektedir. Ama Asmin ve Altay'ın da yaşamlarında değişiklikler yenilikler olmuştur. Yıllar sonra kaybolan oğullarının ardından bir bebek sahibi olmaya karar vermişlerdir. İki sevgili, acımasızlık kin ve öfke olduğu sürece 'aşkın bir hayal' olduğu bu dünyaya yepyeni bir can, yepyeni bir hayat armağan ederek yeniden aşklarını haykıracaklar. Miran ise nefretini kinini dünyanın bir başka köşesinden bile kusmaya devam edecek. Ama onu da acı sürprizler beklemektedir. Karşılıksız sevdasını bir intikam serüvenine dönüştüren Nevin ise cezaevi yıllarını tamamlayıp özgürlüğüne kavuşacak. Yeni hayatında eskisi gibi karşılıksız sevdasını kin ve intikamla mı besleyecek yoksa tutuklu geçirdiği yıllar ona olumlu bir şey katacak mı? Bunu da zaman gösterecek.
CANLI YAYIN