Paris 'Kim'e karşı

GİRİŞ TARİHİ:  13.09.2010, 10:29 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Eylül 2010 Pazartesi, 10:29

Paris Hilton, Kim Kardashian'ın her geçen gün artan şöhretinden çok rahatsız! Hilton eski arkadaşı için, "Beni taklit ederek bu noktaya geldi" diyor

Sosyetik güzel Paris Hilton, bir zamanlar çantasını taşıyan, gece kendisiyle dışarı çıkmak için yalvaran Kim Kardashian'ın her geçen gün artan şöhretinden büyük rahatsızlık duyuyor. Birbirlerinin bulunduğu yerlere gitmemeye çalışan ikilinin yolu geçtiğimiz hafta Las Vegas'taki Lavo isimli gece kulübünde kesişti. Paris Hilton geceye Marilyn Monroe'yu andıran bir giysiyle katılsa da ne içeridekilerin ne de gazetecilerin ilgisini çekmeyi başarabildi. Kardashian ise, kulübe adım atmaz ilgi odağı oldu. İkili aynı masaya otursa da gece boyunca hiç konuşmadı.

GİYSİLERİNİ TAKLİT ETTİ
Kim Kardashian, estetik ameliyatlarla seksi bir imaja bürünmeden önce Hilton'un her giydiğini birebir taklit ediyordu.

SEKS KASEDİ ÖNÜNÜ AÇTI
Kim Kardashian da ününü aynı Paris Hilton gibi bir seks kasedine borçlu. Hilton'un yakın çevresi Kardashian'ın bilinçli olarak kasedi internete verdiğini söylüyor.

PODYUMA BİLE ÇIKTI
Kız kardeşiyle defilelerde yer alması için çağrılan Paris Hilton'u kıskanan Kardashian, sosyetik güzele göre çok daha iri hatlara sahip olmasına rağmen podyumda da şansını denedi.

DERGİLERE SOYUNDU
İlgi görmeyi seven Paris Hilton gibi Kardashian da tüm popüler dergilere poz verdi. Kardashian medya danışmanları sayesinde her defasında büyük ilgi çekmeyi başardı.
CANLI YAYIN