Ödül gecesine Gaga damgası

GİRİŞ TARİHİ:  14.09.2010, 09:45 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Eylül 2010 Salı, 09:46

'MTV Video Müzik Ödül Töreni'ne geceden 8 ödülle ayrılan Lady Gaga damgasını vurdu. Gaga, A-Ha grubunun ardından bir gecede en çok ödül kazanan ikinci sanatçı oldu. Gaga, şarkıları, sahnesi ve giysileriyle çok konuşuldu

ABD'nin Los Angeles kentinde bulunan Nokia Tiyatrosu, önceki akşam önemli bir ödül törenine ev sahipliği yaptı. Müzik dünyasının en ünlü isimleri 27'ncisi düzenlenen MTV Video Müzik Ödül Töreni için bir araya geldi. Geceye, 13 dalda ödüle aday gösteren ve 8 ödül alan Lady Gaga damgasını vurdu. Genç şarkıcının 'Bad Romance' isimli şarkısına çektiği video klip 'Yılın Videosu', 'En İyi Kadın Sanatçı Videosu', 'En İyi Pop Müzik Videosu', 'En İyi Dans Videosu', 'En İyi Video Senaryosu' ve 'En İyi Koreografili Video' dallarında ödül kazandı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Lady Gaga'nın Beyonce ile birlikte seslendirdiği 'Telephone' isimli şarkıya çektiği video da 'En Uyumlu Video' dalında ödüle layık görüldü. Aldığı ödülleri gözyaşları içinde kabul eden Lady Gaga, Ödüllerini "Bu gece o kadar gergindim ki hayranlarımı düş kırıklığına uğratacağım" diye konuştu. Aldığı ödüller nedeniyle sevinçten çılgına dönen Gaga, hayranlarına bir sürpriz yapıp yeni albümünün isminin 'Born This Way' olduğunu da açıkladı.

GÜZEL YILDIZLARIN ELLERİ BOŞ KALDI
Gecenin en mutlu ismi olan Lady Gaga, 1986'da yine bir gecede 8 dalda ödül kazanan ünlü Norveçli rock grubu A-ha ile birlikte bir gecede en çok ödül kazanan ikinci sanatçı olma başarısını gösterdi. Gecenin bir diğer başarılı ismiyse 8 dalda ödüle aday gösterilen ve 2 ödül kazanan Eminem'di... Ödül töreninde en dikkat çeken şey, son dönemde konserleri ve güzellikleriyle sürekli olarak magazin basınında yer alan iki genç şarkıcının geceden elleri boş dönmesiydi. Rihanna da Katy Perry de ödül almadıkları gecede birer şarkı seslendirdi.
CANLI YAYIN