Polat Alemdar İsrailli timin peşinde

GİRİŞ TARİHİ:  14.09.2010, 09:44 GÜNCELLEME TARİHİ:  14 Eylül 2010 Salı, 09:44

Yakında atv'de yeniden izleyiciyle buluşacak 'Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar ve adamları Hatay'da dört polisi şehit eden İsrail timinin peşine düşüyor

'Ekranların fenomen dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu' için geri sayım başladı! Bir yandan yeni sinema sezonu için 'Kurtlar Vadisi Filistin' filmini çeken Pana Film, bir yandan da dizinin yeni sezon çekimlerini sürdürüyor. Beşinci sezonunda hayranlarıyla atv ekranında buluşacak olan dizide Polat ve adamları, yine maceredan maceraya atılacak. Kahramanlarımızın gündeminde yine Amerika, İsrail ve Avrupa Birliği'nin Türkiye üzerindeki planları ve oyunları var.

YAKALANAN TİM KAÇACAK
Polat Alemdar, yine sezonda da terörün arkasındaki istihbarat savaşlarını bir bir deşifre edecek. Yeni bölümlerde Polat'ın hedefinde Hatay olayları var! İsrail gizli servisinden bir tim, Hatay'da 4 polisi şehit eder. Tim yakalanır ancak bu saldırıyı terör örgütü kisvesi altında yaptıklarını söylerler. İstihbarat, timi kaçırır. Olayı çözmek ve failleri yakalamak ise yine Polat'a düşer. Geçen sezon eşini ve çocuğunu kaybettikten sonra büyük üzüntü yaşayan Polat ise yeni kararlar almak üzeredir. Yüzünü değiştirmeye ve yeni bir hayata adım atmaya hazırlanan Polat, kararını bir süre ertelemek zorunda kalır. Çünkü dört polisi şehit eden timin İncirlik'te olduğunu öğrenir. Timi ele geçirmek ve İncirlik'te dönen nükleer silah pazarlığını bozmak için harekete geçer... Öte yandan dizinin yeni sezon fragmanları atv ekranlarında dönmeye başladı. Amerika ve İsrail'in Ortadoğu projesine yönelik Türkiye'yi bölme çabalarının boşa olduğunu anlatmayı amaçlayan fragmanda, 2023 yılında üç farklı Türkiye haritası yer alıyor.

ÜÇE BÖLÜNMÜŞ TÜRKİYE
Haritanın ilkinde, Amerika'nın Büyük İsrail projesi kapsamında Türkiye üç parçaya bölünmüş gösteriliyor. İkinci haritada Karadeniz'de bir Rum Pontus devleti kuruluyor, Güneydoğu'da Kürdistan, Doğu'da ise Ermenistan yer alıyor. 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin bu sezonki genel hikayesinin anlatıldığı fragmanda 2023 yılında Avrupa'nın Türkiye'ye yönelik senaryosunda İstanbul özerk hale getiriliyor. 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun kendi 2023 yılı senaryosunda ise tüm dünya ülkeleri Türk bayrağı çatısı altında toplanmış olarak gösteriliyor.
CANLI YAYIN