Kenan ile Kıvanç'ı bile solladı

GİRİŞ TARİHİ:  18.09.2010, 15:00 GÜNCELLEME TARİHİ:  18 Eylül 2010 Cumartesi, 15:01

Yeni Aktüel, kadınlara sordu: 2010'da Türkiye'nin 'en güzel adam'ı kim? 'Kıvanç-Kenan' kapışması beklenirken, Engin Altan Düzyatan rakiplerini solladı

Kenan İmirzalıoğlu ya da Kıvanç Tatlıtuğ arasında gidip gelmesi beklenen 'Türkiye'nin en güzel adamı' sıfatı; medya ve sanat dünyasının ünlü kadınları tarafından Engin Altan Düzyatan'a verildi. İşte; 'Yeni Aktüel kadınlar meclisi'nin 'en güzel adam' yorumları:

İMKANSIZ AŞK TUTKUSU
ILGIN SÖNMEZ (Artemis Yayınları Gen. Yay. Yön.): "Engin Altan ve Cansel Elçin, insanın içinde 'imkansız aşk' yaşama tutkusu uyandırıyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun da kışkırtıcı bir cinsel cazibesi var..."
BURCU GÜNEŞ (Şarkıcı): "Bana göre 2010 senesinin Türkiye için en çekici erkeği Engin Altan Düzyatan! Karizması, kendine güvenen tavrı, mütevazı kişiliği, sevecen yapısı ve tabii ki yakışıklılığıyla..."
SİNE BÜYÜKA (Spor Spikeri): Aklıma pek isim gelmiyor. Olsa kendime bulurdum zaten bir tane! Bir tek Engin Altan Düzyatan olabilir herhalde. 'Romantik Komedi' filminde beni gülümsettiği için çok beğeniyorum. 'Ne şirin adam!' dediğimi hatırlıyorum."

ÇOK HOŞ ÇOCUK AMA...
NUR ÇİNTAY (Gazeteci): Kıvanç Tatlıtuğ tatlı, efendi bir çocuk, ama fazla mı beyaz? Engin Altan Düzyatan çok hoş çocuk, ama daha ziyade bir reklam filmi elemanı gibi durmuyor mu? Bir tek Kenan İmirzalıoğlu 'yakışıklı'nın dört hecesini de dolduruyor."
ŞİRİN SEVER (Gazeteci): "Kenan İmirzalıoğlu; karizmatik, başarılı ve esmer. Tabii bu 'yakışıklılık' işinde 'Ezel'deki rolünün payı çok. Engin Altan Düzyatan; yapış yapış tavırları yok, hatta soğuk. O yüzden karizmatik ve yakışıklı geliyor."
CANLI YAYIN