Türkler'in hepsi böyle mi?

GİRİŞ TARİHİ:  21.09.2010, 10:06 GÜNCELLEME TARİHİ:  21 Eylül 2010 Salı, 10:07

Oynadığı diziyle Orta Doğu ülkelerinde de izleyici karşısına çıkan Murat Yıldırım: Araplar bana dizilerdeki olayların gerçek olup olmadığını soruyor. 'Türkiye'de insanların yaşamı böyle mi?' diyor

atv ekranlarında yayınlanan ve yeni sezona ilginç gelişmelerle başlayan 'Aşk ve Ceza' dizisinin Kanlıca'daki setine konuk olduk. Ekip yoğun geçen çalışmalara rağmen çekim arasında oldukça eğlenceli vakit geçiriyor.

AŞK MUTSUZLUKTUR
Dizide, töre nedeniyle isteği dışında evlilik yapan 'Savaş'a gönül veren 'Yasemin'i canlandıran Nurgül Yeşilçay zorlu aşk hikayesiyle ilgili olarak, "O kadar gizli saklı durumun açığa çıkmasından sonra bile hâlâ ilişkileri devam ediyorsa aralarında çok güçlü bir bağ var demektir" diyor ve ekliyor: "Bu yaşadıkları büyük aşk onlara mutluluk mu yoksa mutsuzluk mu getirecek bunu zaman gösterecek. Hatta bazen aşkın kendisi mutsuzluktur." Canlandırdığı 'Savaş' karakterinin çok sabırlı olduğunu belirten Murat Yıldırım ise rolüyle ilgili şunları söylüyor: "Zaman zaman 'Bu kadar da olmaz' dediğim oluyor. Çünkü ben Savaş kadar asla sabırlı olamazdım." Daha önceki dizisi 'Asi'le Orta Doğu'da izlenen oyuncular arasında yer alan Murat Yıldırım, Arapların, Türk yapımlarına olan ilgisini şöyle anlatıyor:

KÜLTÜRLERİMİZ YAKIN
"Türk toplumu Arap kültürüyle uzak sayılmaz. Birçok ortak yönümüz var. Bizim dizilerimize büyük bir ilgi duyuyorlar. Türkiye'ye bakış açılarını da etkileyen bir durum bu... Birçok Arap bana dizilerdeki olayların gerçek olup olmadığını soruyor. 'Türkiye'de insanlar böyle mi?' diyorlar.
CANLI YAYIN