Göçer ailemizin sanatçısı

GİRİŞ TARİHİ:  22.09.2010, 09:27 GÜNCELLEME TARİHİ:  22 Eylül 2010 Çarşamba, 09:28

TEYEV İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Nurten Çapkın, şehit polis aileleri yararına düzenlenen konser için niye Ferhat Göçer'i tercih ettiklerini "O, ailemizin sanatçısı" diyerek açıkladı

Şarkıcı Ferhat Göçer'in, TEYEV (Türk Emniyet Teşkilatı Yetimleri Eğitim Vakfı) yararına 29 Eylül'de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda vereceği konser için Ortaköy Polisevi'nde basın toplantısı düzenlendi.

ANLAMLI BİR GECE
Şehit polislerin ailelerine yardım eden vakıf için sahne alacak olmanın heyecanını yaşadığını belirten Ferhat Göçer şunları söyledi: "Sayın valimizin eşi Gül Mutlu bana bu teklifi yaptığında çok duygulandım. Organizasyon komitesine kadın elinin değmiş olması beni ayrıca mutlu etti. Çünkü kadın eli değdiği için işin başarılı olacağından şüphem kalmadı."

ONU SEVİYORUZ
Aynı zamanda İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın eşi olan, TEYEV İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Nurten Çapkın ise "Neden Göçer'i seçtiniz?" sorusuna, "O, ailemizin sanatçısı. Hepimiz severek dinliyoruz" yanıtını verdi. Nurten Çapkın, tanesi 100 lira olan 3000 biletin satıldığını, fiyatları 75 liradan başlayıp 750 liraya çıkan biletlerin satışının devam ettiğini söyledi.
CANLI YAYIN