Salon erkeği Cengiz

GİRİŞ TARİHİ:  22.09.2010, 09:25 GÜNCELLEME TARİHİ:  22 Eylül 2010 Çarşamba, 09:25

'Ezel' dizisinin 'Cengiz'i, oyuncu Yiğit Özşener, giyim konusundaki tercihlerini InStyle dergisine anlattı:

'Ezel' dizisinin 'Cengiz'i, oyuncu Yiğit Özşener, giyim konusundaki tercihlerini InStyle dergisine anlattı:
Stilimi 'rahat' olarak tanımlayabilirim. Ama bunun yanı sıra çok iyi bir takım elbise de hoşuma gider. Yani salon erkeği durumum da var.
Cafcaflı renklerden hoşlanmıyorum. Ama ne zaman renkli bir şey giyip sokağa çıksam "Çok yakışmış" diyorlar. Ancak bu konuda çok cesur değilim. Pastel tonlarıyla mavi ve yeşilin tonlarını çok açık ve parlak olmadıkları sürece tercih ediyorum. Ayrıca gri ve siyaha yakınım.
Daha çok İtalyan markalarını tercih ediyorum. Özellikle takım elbisede İtalyan kesimler hoşuma gidiyor. Tek bir markanın bütün ürünleri değil de her markanın bana uygun olan ürününü tercih ediyorum.
Bir kadının giydiği şeyin içinde iyi duramamasıyla ilgili sorunum var. Topuklu ayakkabı giyip, onunla işkence çektiğinin çok belli olması gibi... O zaman topuklu ayakkabı giyme!
Genel olarak kadının kıyafetleriyle ilgili bir derdim yoktur, önemli olan onun tavırlarıdır. Bir anlık gülümseme ya da elinin bir hareketi bile beni çekmeye yetebilir... Ve o anı kafamda hep öyle tutmaya çalışırım.

GÜZELLİKTEN ANLAMAM
Adı ilk görüşte aşk mıdır bilemiyorum ama ilk görüşte yükselmek denen bir şey olabiliyor tabii ki... Öyle detaylar bence etkileyici... Güzellikten çok anladığımı söyleyemem ama güzellikle çekiciliğin aynı şey olmadığını biliyorum.
CANLI YAYIN