'Pusu gecesi'

GİRİŞ TARİHİ:  23.09.2010, 09:45 GÜNCELLEME TARİHİ:  23 Eylül 2010 Perşembe, 09:45

Başladığı günden beri zirveden inmeyen Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan ve aksiyon dolu macerasında izleyicisiyle atv'de buluşacak.

Başladığı günden beri zirveden inmeyen Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan ve aksiyon dolu macerasında izleyicisiyle atv'de buluşacak. Eşini ve çocuğunu kaybettikten sonra yüzünü değiştirmeye karar veren Polat Alemdar, bu kez İncirlik Üssü'nde gizlenen İsrail Timi'nin peşine düşecek.

CAN POLAT'IN YENİ MACERASI
'Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen yeni bölümleri atv'de başlıyor. Dizi, Polat Alemdar'ın eşini ve çocuğunu kaybettikten sonra yüzünü değiştirmeye karar vermesiyle başlar. Ancak olayların gidişatı farklı sonuçlar doğurur.

TERÖRÜN ÖTEKİ YÜZÜ
İsrail gizli servisinden bir tim, Hatay'da dört polisi şehit eder. Tim yakalanır ancak bu saldırıyı terör örgütü kisvesi altında yaptıklarını söylerler. İstihbarat, timi kaçırır. Polat, kaçırılan timin İncirlik'te olduğunu öğrenir ve harekete geçer.

DUYGUSAL BULUŞMA
'Kurtlar Vadisi'nin bu akşamki bölümü duygusal bir buluşmaya sahne olacak. Eşini ve çocuğunu kaybettiğini düşünen Polat, yıllar sonra ilk kez kızını karşısında görecek. Geçen sezonun son bölümünde İskender Büyük, Polat'ın karısı ile minik Elif'i kaçırmış, Polat'a da pusu kurmuştu. Bebekle annesinin bulunduğu araba patlamıştı. Arabadan kurtulan minik Elif'i bu akşam 4 yaşındaki haliyle göreceğiz.
CANLI YAYIN