Bizim Beckham'lar

GİRİŞ TARİHİ:  24.09.2010, 09:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Eylül 2010 Cuma, 09:30

Bir ay kadar önce dünyaevine giren Yeşim Erçetin ve Emre Matraş, aşklarını iki şarkılık bir single ve 'yatak odası' fotoğraflarıyla anlatıyor

Ağustos ayında Bodrum'da evlenen model Yeşim Erçetin ve Emre Matraş, yaşadıkları aşkı birlikte çıkardıkları bir single ile taçlandırdı. 21 Ağustos'ta evlenen çift, balayına gitmeden hemen önce stüdyoya girdi. 72 saatlik çalışmanın sonunda da ortaya 'Sence' isimli iki şarkılık single çıktı. Çift, aranjörlüğünü Ali Güven'in yaptığı bu single ile yaklaşık 16 yıl önce başlayan aşklarını ölümsüzleştirdikleri için çok mutlu olduklarını belirtiyor.

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ DESTEĞİ
1990'lı yıllarda popüler bir pop müzik şarkıcısı olan Emre Matraş 'Gerçek Aşkım' isimli parçanın aslında Erçetin'e yazdığı bir şiir olduğunu söyledi. Şarkının bir bölümüne Hüsnü Şenlendirici klarnetiyle eşlik ediyor. Single'a ismini veren 'Sence' şarkısı için de, Ferda Anıl Yarkın keman çalıyor. Bu single için çift son derece iddialı bir kapak çalışması gerçekleştirdi. Matraş çekimlerle ilgili olarak, "Kapak çalışmasında Victoria ve David Beckham çiftinin reklam çekimlerindeki pozlarından esinlendik. Çekimler evimizde gerçekleşti. Çekimler sırasında zorlanmadık. Çünkü biz aşkımızı her saniye yaşayan, tutkusunu gizlemeyen bir çiftiz. Erotizm de aşka dair" dedi.

YEŞİM'E KAVUŞMAK İÇİN 3 MİLYON TL TAZMİNAT VERDİ
Matraş aşk hikayeleri hakkında, "Yeşim ile ayrıldıktan sonra 1997'de evlendim. Boşanmak için yıllarca beklemek zorunda kaldım. Geçen yıl Yeşim'in Nispet'teki posterini gördükten sonra boşanmayı tamamlamak için eşime 3 milyon liraya yakın tazminat ödedim. Şubat ayında boşandım. Ve ertesi gün hemen Yeşim'e ulaştım. 15 Ağustos'ta da, yaş gününde ona evlenme teklif ettim" diye konuştu.
CANLI YAYIN