Nurgül en iyisi asıl Özcan nerede?

GİRİŞ TARİHİ:  20.09.2010, 09:59 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Eylül 2010 Pazartesi, 10:04

"Asmalı Konak'tan önce de ben vardım, Nurgül yoktu" diyen Özcan Deniz'e, Cem Özer'in yanıtı: O zaman öyleydi şimdi çok farklı!

ÖZCAN REKLAMINI YAPIYOR!
'Ya Sonra' filmi nedeniyle Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay arasında çıkan kavgada ikinci raund! Cem Özer, "İşine bakmıyor, o oynadı bu oynamadı diye filminin reklamını yapıyor" diyerek suçladığı Özcan Deniz'e yüklendi: "Nurgül mecbur mu senin filminde oynamaya!"

DOĞRU SÖYLEMİŞ AMA...
Cem Özer; Deniz'in "Asmalı Konak'tan önce de ben vardım, Nurgül yoktu" sözlerine de yanıt verdi: "Doğru söylemiş ama bugüne bakmak lazım. Nurgül artık en önemli kadın oyunculardan biri. Peki Özcan nerede şimdi?"

*** Ünlü oyuncu Cem Özer, geçtiğimiz hafta, eşi Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz arasında yaşanan tartışma hakkında konuştu. Gazetelere yansıyan kavga; Özcan Deniz'in senaryosunu yazdığı 'Ya Sonra' isimli filmi için Nurgül Yeşilçay'a teklif götürdüğünü ancak ünlü oyuncunun 750 bin lira ve filmin gişesinden pay istediğini iddia etmişti. Ardından Nurgül Yeşilçay, Deniz'in yönetmen olmadığını belirterek, filmde rol almak istemediğini açıklamıştı. Ayrıca, Özcan Deniz'i reklam yapmakla suçlamıştı.

NURGÜL TANINMIŞ MIYDI?
Yeşilçay'ın gazetelere yansıyan bu demecine çok kızan Deniz de, "Asmalı Konak' başladığı zaman ortada Nurgül Yeşilçay diye biri mi vardı? Abdullah Oğuz onu önerdi. Ben de kabul ettim" şeklinde konuşmuştu. Özer, konuyla ilgili şunları söyledi:

BU, İKİSİNİN TARTIŞMASI!
Bu, Nurgül'le Özcan'ın tartışması... Beni ilgilendirmiyor. Bu sevimsiz tartışmayı başlatan kişi Özcan'dır. Bir film çekiyorsun, kendi kadronla yürüt! 'O oynamadı, bu oynamadı' diye neden reklam yapmaya çalışıyorsun? Mecbur mu senin filminde oynamaya? Benim filmimde de Robert de Niro oynamadı. Ahlaksız mı şimdi bu adam? Öyle bir şey yok!
Asıl Özcan'ın nerede olduğu, bizim nerede olduğumuz belli. Özcan "Asmalı Konak'tan önce de, ben vardım ama Nurgül, 'Asmalı Konak'tan sonra tanındı" diyor. Doğru. Ama günümüze bakmak lazım. Nurgül, o günden sonra hep oyunculuğunun üzerine bir şeyler ekledi ve Türk Sineması'nın en önemli kadın oyuncularından biri oldu. O yüzden bu konuyla alakalı konuşmaya pek gerek yok!
CANLI YAYIN