Aynı erkeğin peşindeler

GİRİŞ TARİHİ:  28.09.2010, 09:38 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Eylül 2010 Salı, 09:39

Yıllardır çok iyi arkadaş olan Jennifer Aniston ve Sheryl Crow aynı erkeğe gönlünü kaptırdı. Aynı anda Josh Hopkins ile flört eden iki arkadaş artık konuşmuyor!

Hollywood, iki ünlü kadın ve bir yakışıklı erkek arasındaki aşk üçgenini konuşuyor! Çok iyi arkadaş olan Jennifer Aniston ve Sheryl Crow gönlünü aynı erkeğe kaptırdı. 'Cougar Town' dizisinin yakışıklı oyuncusu Josh Hopkins, iki güzelle aynı anda flört edip, yakalanınca kıyamet koptu.

BAŞKA ERKEK Mİ YOK!
Crow, Josh Hopkins'e olan ilgisinden Aniston'a bahsettiğini, buna rağmen Aniston'ın ünlü oyuncu ile görüşmesinin kabul edilemez olduğunu söylüyor. Crow yakın çevresine, "Brad Pitt ile ayrılması sırasında sürekli ona destek oldum. Asla onu yarı yolda bırakmadım. Başka erkek yokmuş gibi Josh ile ilgileniyor" diye dert yanıyor. Aniston cephesi ise, güzel oyuncu ve Hopkins arasında ckuvvetli bir çekim olduğunu söyleyip, "Tanıştıkları andan itibaren süreki iletişim halindeler. Aralarında öyle kuvvetli bir çekim var ki bunu inkar etmeleri ve birbirlerinden uzak durmaları imkansız!" diye durumu anlattı.

CANLI YAYIN