Renkli gözleri rolün nedeni

GİRİŞ TARİHİ:  29.09.2010, 09:57 GÜNCELLEME TARİHİ:  29 Eylül 2010 Çarşamba, 09:57

'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'Duygu'su Hayal Kahraman Özalp, güzelliğinin de dizide yer almasında etkili olduğu görüşünde

Yedi yıllık bir aranın ardından yeniden yayınlanmaya başlayan 'Çocuklar Duymasın' isimli dizinin parlayan yıldızlarından biri de genç oyuncu Hayal Kahraman Özalp...
Dizide 'Duygu' karakterini canlandıran 1985 doğumlu Özalp, eskiden severek izlediği bir dizide yer almanın heyecanını yaşıyor. Genç oyuncuyla dizi seçmelerini ve sette yaşadıklarını konuştuk.

Siz, dizinin kadrosuna sonradan dahil oldunuz. Eskiden diziyi izliyor muydunuz?
Diziyi severek izleyenlerden biriydim..

Severek izlediğiniz dizide rol almak nasıl bir duygu?
Benim için çok iyi bir başlangıç oldu. Kendimi rüyada gibi hissediyorum.

ÇOK TELAŞLANDIM
Diziye nasıl dahil olduğunuzu anlatabilir misiniz?

Ajansta çalışan bir arkadaşım bana seçmelere katılmamı söyledi. Denemelere katıldım. Ve beni seçtiler.

Denemelerde neler hissettiniz? Sizi seçeceklerini düşünüyor muydunuz?
Çok telaşlandım, heycanlandım... Yanlış yapmaktan korktum. Bize bir sahne verildi ve sahneyi canlandırmamız istendi. Yaşadığım duygular nedeniyle bence vasat bir performans çıkardım. Ancak buna rağmen seçildim.

AVANTAJLI DOĞMUŞUM
Vasat olmanıza rağmen sizce neden siz seçildiniz?
İlk olarak oyunculuk konusunda çok titizim. Bence 'vasat' desem de eminim ki iyi bir oyunculuk çıkarmışımdır. İkinci olarak da 'Duygu' karakterinde beklenen fiziksel özelliklere sahiptim. Renkli gözlü olmam, yaşımdan küçük göstermem de etkili olmuştur. Ayrıca avantajlı doğmuşum. Güzellik sayesinde 'Çocuklar Duyması'na seçildim diyebilirim. Ayrıca insanlarla diyaloğum çok çok iyidir. Bu da önemli bir etken...

Diziye dahil olduktan sonra hayatınızda değişiklik oldu mu?
Dizide yer almaya başladıktan sonra hayatımda çok bir değişiklik olmadı. Ama bu dizide yer almam oyuncu olarak kendimi geliştirmeme yaradı diyebilirim. Burası tam bir okul gibi... Sonuçta ben oyunculuk eğitimi almadığım için, bu dizide yeni şeyler öğreniyor olmak ve kendimi geliştirmek bence çok güzel.

Oyuncu olarak gelecekte ne gibi adımlar atmak istiyorsunuz?

Hedefim öncelikli olarak 'Duygu' karakterini en iyi şekilde canlandırmak. Biliyorsunuz ben lise mezunuyum. Ancak işimin gerektirdiği eğitimi almak istiyorum. İnsanın yaptığı işin eğitimini alması lazım. Eğitimimi tamamlıyacağım.

TÜRK KIZLARININ TEMSİLCİSİYİM
Dizinin bu kadar sevilip beğenilmesini neye bağlıyorsunuz?

'Çocuklar Duymasın'da gerçek bir aile var. Onların yaşadıklarına benzeyen şeyler yaşıyoruz hepimiz. Bence dizi bu nedenle severek izleniyor.

Siz bir açıdan dizide canlandırdığınız karakterle Türk kızlarını temsil ediyorsunuz. Öyle değil mi?
Evet. Genç kızların temsilcisi olarak görüyorum kendimi. Dizide her genç kızın karşılaştıklarını düşüncelerini aktardığımızı düşünüyorum.
CANLI YAYIN