“AŞK BİR HAYAL” İSTANBUL, MARDİN-MİDYAT ARASINDA MEKİK DOKUYOR!

GİRİŞ TARİHİ:  24.09.2010, 14:17 GÜNCELLEME TARİHİ:  24 Eylül 2010 Cuma, 14:19

Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı Atv’nin beğeniyle izlenen dizisi “Aşk Bir Hayal”in, İstanbul ve Mardin-Midyat arasındaki çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Başrollerini Nehir Erdoğan, Orhan Kılıç ve Emre Kızılırmak'ın paylaştığı Atv'nin beğeniyle izlenen dizisi "Aşk Bir Hayal"in, İstanbul ve Mardin-Midyat arasındaki çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul'daki çekimlerinden ara vermeden Midyat'a giden ve oradaki çekimlerine devam eden ekip ve oyuncular büyük bir özveri içinde çalışıyorlar. Geçtiğimiz günlerde Altay'a (Emre kızılırmak) yapılan bir suikast sahnesinin çekimlerinde tüm ekip korku dolu anlar yaşadı.

Altay'ın arabasının bombalandığı sahneler büyük bir titizlikle çekildi ve ardından yangın söndürme çalışmalarına girişildi. Ekip ve görevliler tarafından yangının etrafa zarar verilmemesi sağlandı. Alevler içinde çekilen sahnelerin ardından oyuncular hazırlanan sahnenin önünde fotoğraf çektirdiler.

Hem İstanbul hem de Mardin Midyat'ta çekimleri devam eden Aşk Bir Hayal, televizyon ekranına doğudan batıya uzanan bir yelpazede görüntüler ulaştırıyor. Aşk Bir Hayal, her Pazar saat 20.00'da Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

CANLI YAYIN