Her ünlünün bir ilk işi vardır

GİRİŞ TARİHİ:  06.10.2010, 09:39 GÜNCELLEME TARİHİ:  06 Ekim 2010 Çarşamba, 09:41

Şöhret, güç ve para sahibi ünlü isimlerin ilk işlerini ifşa ediyoruz! Hepsi de ilerleyen yaşlarında para ve şöhret içinde yüzdü ama eskiden öyleler miydi? Haydi yaklaşın, bu sorunun cevabını beraberce verelim…

MADONNA
Genç bir kızken babasının baskılarına dayanamayarak evden kaçan Madonna,'Dunkin Donuts'da kasiyer olarak çalıştı. Ancak dansçılık ve modellik daha fazla para kazanmasını sağladığı için, o yolda ilerlemeye karar verdi.

BRAD PITT
Genç kızların yüreğini titreten bir aktör olmadan önce, Brad Pitt; bir Meksika restoranında müşterilerin otomobillerini park ediyor, büyük bir tavuk kılığına girerek sokaktaki insanları restorana çekmeye çalışıyordu. Ve maalesef hiç dikkat çekmiyordu.

DONALD TRUMP
Dünyanın en zengin erkekleri listelerinin müdavimi olan Donald Trump, gençlik yıllarında, bir soda fabrikasında çalışıyor ve sokaktan topladığı depozitolu soda şişelerini fabrikaya geri götürerek para kazanıyordu. Erken başladığı ticaret onu zirveye taşıdı

CLINT EASTWOOD
Sinema dünyasının en önemli isimlerinden Clint Eastwood, yoksul bir aileye sahip olduğu için, aktör olana kadar sürekli çalışmak zorunda kaldı. Havuz temizleyiciliği, benzin pompacılığı ve itfaiyecilik; Eastwood'un yaptığı işlerden bazılarıydı.

50 CENT
Rap müziğinin popüler ismi 50 Cent, gençlik yıllarında, New York'un Queens bölgesinde uyuşturucu satıcılığı yapıyordu. Yaptığı işten nefret ediyordu; ancak geçimini sağlamanın ve hayatta kalmanın yolu, ona göre bu işten geçiyordu.

JIM CARREY
Ünlü komedyen, henüz 15 yaşındayken, evlerinin yakınındaki otomobil lastiği fabrikasında hademe olarak çalışıyordu. Jim Carrey, hafta içi fabrikanın temizliğiyle ilgilenirken; hafta sonları da aynı fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu.

WALT DISNEY
Eğlence endüstrisinin en önemli girişimcisiydi, Walt Disney. Ve o; çocukları eğlendirmeye başlamadan önce, Fransız ordusunda ambulans şoförlüğü yapıyordu. Ancak reşit olmadığı için, ordu, onu işten uzaklaştırmak zorunda kaldı.
CANLI YAYIN