Divalar çok fena kapıştı

GİRİŞ TARİHİ:  27.10.2010, 09:46 GÜNCELLEME TARİHİ:  27 Ekim 2010 Çarşamba, 09:47

Müziğin divaları Mariah Carey ve Jennifer Lopez arasında bir süredir soğuk rüzgarlar esiyor. Bunun nedeniyse Mariah Carey'nin Jennifer Lopez'in eski menajerini çalmış olması!

Müzik dünyasının iki divası Jennifer Lopez ve Mariah Carey arasında bir süredir tansiyon çok yüksek! In Touch dergisi bir zamalar seviyeli bir rekabet içinde olan bu iki ismin birbirlerinden nefret etmeye başlamalarının nedenini sayfalarına taşıdı. Dergiye konuşan Carey'nin yakın arkadaşı Damion Young, "Aslında ikisinin böyle olmasının esas sorumlusu Mariah... Jennifer kendisine kazık atan menajeri Benny Medina ile yollarını ayırdı. Ancak Mariah Medina ile iletişime geçip kendisi için çalışmasını istedi. Bu, ikili arasında savaşın başlamasına neden oldu" dedi. Lopez, menajerinin Mariah Carey ile çalışmasının öcünü 'American Idol' ile aldı.

ÖCÜNÜ FENA ALDI
Carey, gündemde olmak için bu popüler yarışma programında yer almayı çok istiyordu. Bunu öğrenen Jennifer Lopez, televizyon yetkilileriyle iletişime geçerek yarışmada jüri üyesi olmak istediğini söyledi. Popülaritesi hâlâ süren, doğum sonrası kilolarını verip eski seksi haline geri dönen Lopez'i programlarında görmek isteyen yetkililer Carey'i geri çevirdi. Şimdi iki diva da birbirlerinin işlerini baltalamaya çalışıyor.

CANLI YAYIN