Seri katili oynamayı çok isterim

GİRİŞ TARİHİ:  03.11.2010, 09:51 GÜNCELLEME TARİHİ:  03 Kasım 2010 Çarşamba, 09:52

Tesadüfen oyunculuğa adım atıp art arda dizilerde ve filmlerde rol alan Nihat Alptuğ Altınkaya: "Oyunculukta her geçen gün kendimi geliştiriyorum. Bir seri katili veya engelliyi canlandırmak isterim"

Geçtiğimiz sezon 'Yaprak Dökümü'nde rol alan Nihat Alptuğ Altınkaya, şimdilerde atv ekranlarında yayınlanan 'Unutulmaz' dizisine dahil oldu. Dizide 'Aras' karakterini canlandıran Altınkaya, oyunculuğa nasıl başladığını, rolünün diziyi nasıl etkileyeceğini ve hedeflerini anlattı...

Diziye nasıl dahil oldunuz?
Yapım firmasından, menajerim Gökçe Doruk Erten ile bağlantı kurmuşlar, detayları görüşmüşler. Geçtiğimiz yıl yer aldığım 'Kahramanlar' dizisinden ve başrollerinde oynadığım iki sinema filminden sonra yaz boyunca dinlenmiştim. Çeşitli diziler için birçok teklif geliyordu. 'Unutulmaz' dizisine ve ekibine güven duydum ve kabul ettim.

KARAKTERİM DİNAMİZM KATACAK
'Unutulmaz' dizisinde sizi çeken ne oldu? Canlandırdığınız 'Aras' nasıl bir karakter?
Proje zaten bir süredir gerek senaryosu gerek yapım kalitesi dolayısıyla ilgimi çekiyordu. 'Aras' karakteri saygıdeğer bir işadamı. Sportmen ve centilmen bir kişilik. Sevgilisinin ölmesinin üzüntüsünü henüz atamamışken ona fiziki anlamda çok benzeyen Eda'ya ilgi duymaya başlıyor.

'Aras' karakteri diziye nasıl katkı sağlayacak?
Örgüsüyle ve kurgusuyla heyecanı, sürükleyiciliği oldukça sağlam ilerleyen 'Unutulmaz', 'Aras' karakteriyle daha çok dinamizm kazanacak.


CANLI YAYIN