Kapalıçarşı'nın Timur'u Onur Bayraktar hayata veda etti

GİRİŞ TARİHİ:  26.11.2010, 14:00 GÜNCELLEME TARİHİ:  26 Kasım 2010 Cuma, 14:02

İlk olarak atv'de yayınlanan Şöhret dizisiyle ismini duyuran ve en son yine atv'de yayınlanan "Kapalı Çarşı" dizisinde 'Timur' Karakterini canlandıran Onur Bayraktar motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan ve ilk olarak atv'de yayınlanan Şöhret dizisiyle ismini duyuran ve en son yine atv'de yayınlanan "Kapalı Çarşı" dizisinde 'Timur' Karakterini canlandıran Onur Bayraktar motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Zülfü Livaneli'nin aynı adlı romanından tiyatroya uyarlanan ve Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi'nde oynanan 'Leyla'nın Evi' oyunundan çıktıktan sonra Balat'taki evine dönerken Üsküdar'da motosiklet kazası geçirip, hayatını kaybeden Onur Bayraktar'ın iş arkadaşları ve yakınları Bayraktar'ın cesedinin kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın etti.


Ölümünü sanki hissetmiş!

Onur Bayraktar'ın twitter'ına ölmeden önce yazdıklarını okuyanlar, "Sanki ölümünü hissederek yazmış" diye yorumlarda bulundu. İşte Bayraktar'ın yazıları...

- Bırakıp gitmek var şimdi seni yarim. dört yan ezan, vapur, vapur, boğaz. sesin binlerce binlerce. gözlerin istanbul, istanbul yüzün bugün. (19 Kasım)
- Biniyorum meçhule ardımda martlılar telaş. gözlerin bu kadar mı iki hüzün. ellerin istanbul, istanbul ellerin bugün. İstanbul hüzün bugün. (19 Kasım)
- Bir trafik kazası sonucu ölmek. pardon kaza oldu. (20 Kasım)
- 'Yarın uyanırız' diye bile söz verme. Gün gelir, kalkamaz halde uyanamaz bedenin. (22 Kasım)

CENAZE TÖRENİ YARIN

Yarın saat 10:30 Akatlar Külter Merkezi'nde anma töreni 12:00'de Ortaköy camisinde cenazesi kılınacak




CANLI YAYIN