Eşim beni sette asla kıskanmaz

GİRİŞ TARİHİ:  09.12.2010, 09:41 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Aralık 2010 Perşembe, 09:42

Mısır'da bir sabah programına konuk olan Murat Yıldırım, eşi Burçin Terzioğlu ile ilişkisine yönelik olarak "Beni asla kıskanmaz" dedi

Mısır'ın en çok izlenen kanallarından biri olan Al-Mehwar, geçtiğimiz günlerde iki ünlü Türk konuğu ağırladı. Önce Tuba Büyüküstün'ü, ardından Murat Yıldırım'ı konuk eden sabah programında, ünlü oyuncular samimi açıklamalarda bulundu. Programda, şu anda 'Gönülçelen' dizisinde oynayan Büyüküstün ve 'Aşk ve Ceza' dizisinde oynayan Yıldırım'ın daha önce iki sevgiliyi oynadıkları 'Asi' dizisi de gündeme geldi.

TUBA VE BURÇİN ARKADAŞ
Murat Yıldırım'a, eşi Burçin Terzioğlu'nun 'Asi' dizisindeki partneri Tuba Büyüküstün'ü kıskanıp kıskanmadığı sorulduğunda, ünlü oyuncunun yanıtı net oldu; "Eşim sete ziyarete gelirdi. Tuba'yı da tanıyordu. Çok iyi anlaşıyorlardı. Eşim de bir oyuncu, o yüzden beni bu tarz konularda kıskanmaz" dedi. Arap bir sanatçının klibinde oynaması için teklif aldığını fakat iş yoğunluğundan kabul edemediğini de söyleyen Yıldırım; Kıvanç Tatlıtıuğ'un oyunculuğunu beğenmediğini söylediği yönündeki sorulara ise; "Ben böyle bir şey demem, Kıvanç benim arkadaşım" diye cevapladı.

CANLI YAYIN