'Kurtlar'ın Ünsal'ı 'Ezel'e misafir oldu

GİRİŞ TARİHİ:  09.02.2011, 09:37 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Şubat 2011 Çarşamba, 09:38

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde rol alan Mesut Akusta, 'Ezel' dizisinin önceki akşam yayınlanan bölümüne konuk oyuncu oldu. Akusta dizide, 'Ezel'e sorgusu sırasında işkence yapan 'Komiser Serkan'ı canlandırdı

atv'de yayınlanan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde 'Müsteşar Ünsal Kemal' karakteriyle ekranlara gelen başarılı oyuncu Mesut Akusta, yine bir atv dizisi olan 'Ezel'e konuk oyuncu oldu. Akusta, dizinin önceki akşam yayınlanan 'Arda Kalan Her Şey' isimli bölümünde 'Komiser Serkan' karakteriyle ekrana geldi.

PORTAKAL DOLU FİLE
Akusta, Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı 'Ezel' karakterinin geçmişteki düşmanlarından biri olarak seyirci karşısına çıktı. Haluk Bilginer'in hayat verdiği 'Kenan Birkan' kendisini ele verince karakolda sorgu için bir odaya kapatılan 'Ezel', yıllar önce de sorgusunu yapan 'Komiser Serkan'la yeniden karşı karşıya geldi. Daha önceki sorgusu sırasında 'Ezel'e içi portakal dolu bir fileyle işkence yapan 'Komiser Serkan', genç adamı karşısında görünce aynı yönteme yeniden başvurdu.

'EZEL' RÖVANŞI ALDI
Ama 'Ezel' yıllardır içinde barındırdığı intikam duygusuyla içi portakal dolu fileyi kaptı ve 'Komiser Serkan'ı aynı şekilde dövdü. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ikilinin tekrar buluşup buluşmayacağı ve ne şekilde bir araya geleceği merakla bekleniyor.

CANLI YAYIN