Hamile olduğumu rüyamda gördüm

GİRİŞ TARİHİ:  15.02.2011, 09:28 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Şubat 2011 Salı, 09:30

'Esra Erol’da Evlen Benimle’ adlı programın güzel sunucusu Esra Erol, dördüncü ayına giren hamileliğini anlattı: Bir gece rüyamda hamile olduğumu gördüm, ertesi gün kalkıp test yaptırdım

atv ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan 'Esra Erol'da Evlen Benimle' adlı programın sunucusu Esra Erol ile dördüncü ayına giren hamileliğini, evliliğini ve programını konuştuk...

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında evlendiniz. Evlilik, hayatınızı nasıl değiştirdi?
Aslında bir şey değişmedi. Sadece birbirimizi daha çok sevdik ve sorumluluklarımız arttı. Huzurlu ve sevgi dolu bir ilişki yaşıyorum. Beni seven bir adam var karşımda... O da, ona âşık ve gözü ondan başka birini görmeyen bir kadın olduğunu biliyor.

ERKEK BEKLİYOR
İlişkiniz sırasında ayrılıklar da yaşadınız...
Her ayrılık bizim yeni bir başlangıcımız oldu. Her ayrılık bizi biraz daha büyüttü. Sonunda da evlilik geldi.
Evliliğiniz bir bebekle taçlanıyor. Dört aylık hamilesiniz, bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu?
İki hafta önce cinsiyetini öğrendik: Erkek olacak!

İsim konusunda karar verdiniz mi?
'İdris Ali' olacak. Kayınpederimin ismini koyacağım. Zaten bu eşim Ali'nin de isteğiydi. Ali, henüz benim hayatımda yokken bile "Oğlum olursa Ali koyacağım adını" diyordum.

Doğum ve sonrası için hazırlıklar nasıl gidiyor?
Hiç hazırlık yapmıyorum. Sağolsun seyircilerim benim yerime hazırlık yapıyor. Battaniye, ayakkabı, kıyafet, biberon, patik her şeyi alıyorlar. Sanırım ben bir şey alamayacağım! Ben ancak 6-7 ay geçtikten sonra hazırlıklara başlarım.

4 KİLO ALDIM
Eşiniz baba olma fikrine alıştı mı?
İlk 2.5 ay kimseye söylemedik. İlk 3 ay herkeste düşük tehlikesi olabildiği için, o ilk başlarda kendini korudu ve çok bağlanmamaya çalıştı. Her şey yolunda olunca ona takma isim bile taktı. Şimdi "Çiko ne yapıyor?" diye bana soruyor. Her kontrole benimle birlikte geliyor. Ultrasonda görünce de kendine benzetiyor!

Doğuma kadar çalışacak mısınız?
Son ana kadar çalışacağım. Haziran'da program tatile giriyor. Oğlum da 7.5 aylık olacak. Son 1.5 ayımı da evde geçireceğim.

Kaç kilo aldınız?
Herkes Ebru Şallı olmayı ister ama ben o kadar şanslı değilim. Şu ana kadar 4 kilo aldım. 2 yıldır pilates yapıyordum. İlk 3 ay mide bulantılarım çok fazlaydı. Sürekli ekmek ve makarnayla karnımı doyurmaya çalıştım. Bu arada da kilo aldım. Şimdi daha dengeli gidiyorum ama!

GECELERİ SÜREKLİ ELİM KARNIMDA UYANIYORUM
Nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu?
Hamile olduğumu öğrendiğimde beş haftalıktı. Bir gün rüyamda hamile olduğumu gördüm. Sabah erken kalkıp "Test yaptıracağım, galiba hamileyim" dedim. Sonra gidip test yaptırdım.

Annelik size neler kattı?
Çok mutluyum. Geceleri farkında olmadan elim karnımda uyuyorum. Sürekli onu koruyorum. Yolda 'bana çarpmayın ben hamileyim' diyorum. Görmediğim bir şeye bu kadar bağlıyım.

BUGÜN YAYINDA SEVGİLİLERE ÖZEL SÜRPRİZLER VAR
Sevgililer Günü'nde programınızda sürprizleriniz olacak mı?
Sevgililer Günü'nde bir düğünümüz bir de nişanımız var. O günün kandile denk gelmesi de çok güzel... Kudretli bir gün olduğuna ve Allah'a daha yakın olduğumuza inanıyorum. Bugün sevgilisi olmayanlara da küçük hediyelerimiz var. O gün insanların sevgi beklentisi olduğu için böyle bir şey düşündük. Eğer onların sevgilisi bensem, onlara bir hediye vermeliyim dedim.

Siz Sevgililer Günü'nü kutlar mısınız genelde ve nasıl kutlarsınız?
Geçen sene Ali ile henüz evlenmemişken Sevgililer Günü'nde bir yemek yemiştik. Genelde bizde o geceye özel hazırlıklar falan olmaz.
Her şeyi bir güne sığdırmayı da sevmem. Senenin öbür günleri aklın nerede? Ama toplumda önemli bir yer tuttuğu ve âdet olduğu için biz de bir şeyler yapıyoruz. Ayrıca bu sene kandile denk gelmesi de çok güzel oldu...

Özel bir hediye alacak mısınız eşinize?
Bu sene ne hediye alsam diye düşünmek yerine daha çok ben hediye bekliyorum! Evliyim, çocukluyum ve mutluyum. Beki de bu yıl çifte hediye gelir.

CANLI YAYIN