ATV Dizileri Dünyaya Açılıyor

GİRİŞ TARİHİ:  07.03.2011, 19:36 GÜNCELLEME TARİHİ:  08 Mart 2011 Salı, 18:25

Farklı coğrafyalardan yayın, yapım ve dağıtım firmalarının katılacağı DISCOP fuarı bu yıl ilk kez İstanbul’da gerçekleşecek. 14-17 Mart 2011 tarihleri arasında Ceylan İntercontinental Hotel’de gerçekleşecek fuarda ATV, birbirinden iddialı dizileriyle başarısını Türkiye sınırları dışına yaymayı hedefliyor.

Farklı coğrafyalardan yayın, yapım ve dağıtım firmalarının katılacağı DISCOP fuarı bu yıl ilk kez İstanbul'da gerçekleşecek. 14-17 Mart 2011 tarihleri arasında Ceylan İntercontinental Hotel'de gerçekleşecek fuarda ATV, birbirinden iddialı dizileriyle başarısını Türkiye sınırları dışına yaymayı hedefliyor.

Yapım kalitesi uluslar arası standartlara ulaşan ATV, DISCOP fuarının ilk gününde yapımlarında öne çıkan birçok ekran yüzünün de katılacağı bir kokteyle de ev sahipliği yapacak. Sibel Tüzün'ün katılımcılara jazz keyfi yaşatacağı bu önemli organizasyona ilginin oldukça büyük olması bekleniyor.

"Dizi ATV'de izlenir" sloganıyla izleyicilerini yıllardır ekranlara kilitleyen ATV, birçok ülkede de dizi denince akla ilk gelen markalardan biri olmaya talip. ATV'nin uluslar arası websitesini görmek için tıklayınız.
CANLI YAYIN