Marlon Brando’nun gençliğine çok benzettiler! GALERİ

GİRİŞ TARİHİ:  09.03.2011, 10:58 GÜNCELLEME TARİHİ:  09 Mart 2011 Çarşamba, 11:20

Unutulmaz’ın yakışıklı oyuncusu Nihat Alptuğ Altınkaya Belçika’da başrolünde oynadığı Belçika Türk ortak yapımı Turquaze’da Marlon Brando’ya benzerliği ile dikkat çekti.

Unutulmaz'ın yakışıklı oyuncusu Nihat Alptuğ Altınkaya Belçika'da başrolünde oynadığı Belçika Türk ortak yapımı Turquaze'da Marlon Brando'ya benzerliği ile dikkat çekti.

Alptuğ, Türk yönetmen Kadir Balcı'nın birçok festivalde adından övgü ile söz edilen filmi Turquaze'da oldukça farklı bir tiple sanatseverlerin karşısına çıkacak.Yakışıklı oyuncu filmin kendisi için çok önemli olduğunu yurt dışı deneyimlerin oyunculuğa büyük katkı yaptığını söyledi.

-Alptuğ 'filmimiz Nisan'da İstanbul Film Festivali'nde gösterilecek. Filmde kaybeden bir ailenin büyük oğlunu oynuyorum. İki kültür arasında kalmış sert bir ağabey. Belçikalı kızla bir türkün aşkı konu ediliyor.Filmimiz Londra Film Festivalinde çok beğenildi, Kanada'da övgüler aldı. Filmi Kadir Balcı çekti. Benim için harika bir deneyim oldu. Oyuncuların hepsi beni kutladı, bu adam sen misin dediler. Bıyıklı ve hırt bir adamım orda. Marlon Brando'nun gençliğine çok benzettiler beni. Bundan da büyük onur duydum, öyle büyük bir oyuncuya benzetilmek benim için büyük şereftir.



CANLI YAYIN