“Tövbeler Tövbesi” için yeni bir mahalle kuruldu!

GİRİŞ TARİHİ:  10.03.2011, 15:30 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Mart 2011 Perşembe, 17:29

Kadere veryansın eden imkansız aşkların ve aşıkların kederli hikayesi... Yakında atv’de!

"Tövbeler Tövbesi" adından da anlaşılacağı gibi bir dönemin kült olmuş film ve romanlarını yeniden ele alan, "Ertem Eğilmez bugün yaşasaydı nasıl bir dizi yazardı?" sorusuyla ortaya çıkmış bir projedir. "Tövbeler Tövbesi"ni diğer dizilerden farklı kılan unsur her bölümde 3 müzik klibinin yer alması. Sahne içeriklerine göre çekilecek bu kliplerde seyirci, Türk sanat müziğinden, artık klasikleşmiş arabesk parçalara kadar yüzlerce şarkı dinleyecek.

İlk bölümde; Gülden Karaböcek'in "Sürünüyorum", " Emel Aksoy'un Böyle Bir Kara Sevda" ve Kibariye'nin "Ah İstanbul" adlı parçalarına çekilen klipler yer alacak. Dizinin oyuncularıyla çekilen klipler izleyicinin büyük beğenisini toplayacak... Dizinin Tövbeler Tövbesi adlı şarkısını ise Melihat Gülses seslendiriyor.

Tövbeler tövbesi dizisi için Kuleli ve Paşabahçe Mahalleleri dış cephe olarak boyatıldı... Ortalama 1000 kg boya kullanıldı... Kuleli Mahallesi'nin içine boş dükkanlardan dekore edilerek bir çarşı kuruldu... Kahvehane, gazeteci dükkanı gibi yeni dükkanlar yapıldı. 30 kişi kadar işçi ve eleman çalıştırıldı. Mahir karakterinin ve Fidan karakterinin evleri, yani ana mekanlarımız senaryoya uygun halde dekore edildi... Mahir karakterinin yaşadığı ev 2.derece tarihi eser olduğu için doğal dokusu bozulmadan restore edildi. Her iki eve de eskitmeler yapıldı. Elektrik tesisatları değiştirildi, bahçe düzenlemeleri baştan yapıldı...

Kadere veryansın eden
imkansız aşkların ve aşıkların kederli hikayesi...
Yakında atv'de!
CANLI YAYIN