Ekranların en psikopatı Batu yaptı yine yapacağını.

GİRİŞ TARİHİ:  10.03.2011, 15:54 GÜNCELLEME TARİHİ:  10 Mart 2011 Perşembe, 15:55

Dün akşam 74. Bölümü yayınlanan Unutulmaz’da heyecan ve gözyaşı bir aradaydı. Ekranların en psikopatı Batu yaptı yine yapacağını.

Dün akşam 74. Bölümü yayınlanan Unutulmaz'da heyecan ve gözyaşı bir aradaydı. Ekranların en psikopatı Batu yaptı yine yapacağını.

Forum sitelerinde – Batu Yağmur'u vurdu mu?- sorusu Unutulmaz fanatiklerinin en merak ettikleri konu oldu. Eda'nın kızının vurulduğunu düşündüğü ve arabanın içinden çıkmak için çırpındığı bölümlerde onun anne yüreğine bütün Türkiye eşlik etti.

Harun'a acı çektirmek için annesini babasını öldüren şimdi de aşık olduğu kadın ve evladını kaçıran ve hatta Yağmur'u vurduğu düşünülen Batu hem rolünü muhteşem oynadığı için övgüler aldı hem de bu kadar kötü biri olduğu için dizi fanatikleri tarafından lanetlendi.
Fanatikler Yağmur için gözyaşı dökerken şimdi hafızalarda bir görüntü kaldı. Finalde patlayan silah kimi vurdu. Fanatikler bu sorunun cevabını haftaya öğrenecekler.

Dün akşam yayınlanan bölümde Batu'ya olan nefreti iyice artan fanatikler 'Bu zamana kadar Batu karakterini izlerken hep hafif bir gülümsemeyle izlerdim ama akşam sanki batu gerçek bir karakterdi ekrandan içeri girip onu boğmak istedim. Doğrusu Mert Yavuzcanı kutlamak lazım gerçekten rolünun hakkını vermişti' diyorlar.

Oyunculuğu ile milyonları kendine hayran bırakan aynı zamanda ölesiye nefret edilen Mert Yavuzcan ise Batu gibi bir psikopatı oynamaktan mutlu. Çünkü her insanın içinde kötü bir taraf olduğunu kötüyü oynayarak içindeki kötüyü ortaya çıkardığını söylüyor.

-Kötü karakteri oynamak çok keyifli. Batu bence çok özel bir karakter, çıtası yüksek bir kötü. İntikamını saplantı haline getirmiş aileyi yok etmeye yeminli.Batu olmak kolay'da ondan çıkmak zor. Bu karakteri canlandırma potansiyeliniz varsa içinizde de ondan vardır zaten. Herkesin bir intikam planı vardır. İçimizde kötüler ve dinmek isteyen acılar vardır. Ben Batu'yu oynayarak içimdeki kötüyü özgür bırakıyorum ve acımı dindiriyorum.

Dizide de olsa kötü adam olma şansımız olunca o duyguyu yaşamış ve ortaya çıkarmış oluyoruz. İçimizdeki kötülerin dışarı çıkması için bir fırsat.
Bazen Batu öyle psikopat, sadist oluyor ki işte o zamanlarrole girmek kolay da çıkmak çok zor oluyor. Ve defalarca çekiyoruz düşünsenize. Tekrar tekrar o duyguyu yaşatmak , kötü olmak insanı hırpalıyor.
CANLI YAYIN