Ezel'e Arap dünyasından büyük ilgi

GİRİŞ TARİHİ:  30.03.2011, 09:24 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Mart 2011 Çarşamba, 10:41

atv ekranlarında yayınlanan "Ezel" dizisinin ekibi, dizinin büyük beğeniyle izlendiği Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret etti.

atv ekranlarında yayınlanan "Ezel" dizisinin ekibi, dizinin büyük beğeniyle izlendiği Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret etti.

Dizinin oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Barış Falay, Bade İşçil, Sarp Akkaya, Burçin Terzioğlu, yapımcı Kerem Çatay, yönetmen Uluç Bayraktar ve dizinin müziklerini yapan Toygar Işıklı, 21 Mart Pazartesi günü başkent Abu Dabi'ye gitti. İlk olarak "Yas Marina Circuit" adlı Formula 1 pistine giden oyuncular, burada yarış kostümlerini giyerek araçların üzerinde poz verdi. Ardından Kenan İmirzalıoğlu, Barış Falay ve Sarp Akkaya, seçtikleri araçlarla pistte tur attı.

Pist ziyaretinin sona ermesinden sonra ise dizi ekibine şehrin tarihi yerleri gezdirildi. Yemek molasında ise dizide Ezel karakterini canlandıran Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere, ekip için hazırlanan yer sofrasına oturup hem kendileri yemek yedi hem de arkadaşlarına ikramlarda bulundu. Arap dünyasının geleneksel yemeklerini tadan oyunculara basının ve hayranlarının ilgisi büyüktü.

DUBAİ'YE GEÇTİLER
Abu Dabi'de bir gün kalan ekip, salı günü Dubai'ye geçti. Dubai'de düzenlenen basın toplantısına katılan ekip, basın mensuplarının dizi hakkında sordukları soruları yanıtladı. Toplantının ardından oyuncular kendilerini dizinin posterleriyle karşılayan hayranlarına bol bol imza dağıtıp onlarla fotoğraf çektirdi. İki günlük ziyaretin ardından, ekip çarşamba günü Türkiye'ye döndü.

CANLI YAYIN