Serhan Yavaş’a fanlarından doğum günü süprizi

GİRİŞ TARİHİ:  30.03.2011, 14:15 GÜNCELLEME TARİHİ:  30 Mart 2011 Çarşamba, 14:16

Fanlar Serhan Yavaş’ın doğum gününü kutlamak için sete gitti, ‘Sizin gibi aşık istiyoruz ’ dediler. ‘Unutulmaz Dizisi Kardeşliği’ sitesi üyesi fanlar Serhan Yavaş’a sette sürpriz doğum günü düzenledi.

Fanlar Serhan Yavaş'ın doğum gününü kutlamak için sete gitti, 'Sizin gibi aşık istiyoruz ' dediler.
'Unutulmaz Dizisi Kardeşliği' sitesi üyesi fanlar Serhan Yavaş'a sette sürpriz doğum günü düzenledi. Balıkesir, Edirne ve İstanbul'un çeşitli semtlerinden gelen hayranlarının süprizinden çok memnun olan Yavaş fanlarıyla teker teker ilgilendi. Unutulmaz'ın çekimlerinin yapıldığı Kemerburgaz'a giden fanlar üzerinde 'Unutulmaz yıllar dileriz' yazan pastalarını Serhan Yavaş'a kendi elleriyle yedirdiler. Yavaş'a doğum günü hediyesi olarak kol düğmeleri, kitaplar hediye alan fanlar hayran oldukları sanatçı ile bol bol fotoğraf çektirip sohbet ettiler. Serhan Yavaş'ın parmağında evlilik yüzüğünü gören fanlar 'aşkın en yakıştığı çiftsiniz Allah ayırmasın, yüzük elinize çok yakışıyor' dediler.
Harun'un aşkına sahip çıkmasına hayran olduklarını belirten fanlar ' Biz sizin aşkınıza öyle inandık ki, başka bütün aşklar yalan geliyor. Gerçek hayatta sizin gibi aşık arıyoruz, bulamıyoruz' dediler. Özlem Yılmaz ile Serhan Yavaş'ı çok uyumlu bulduklarını, 77 haftadır hiç kaçırmadan dizinin bütün bölümlerini defalarca izlediklerini söyleyen fanlar ' Aramızda çarşambaya kadar iyileşmek için sezeryanını pazartesi yaptıranlar, çarşamba akşamı eve misafir kabul etmeyenler, kapıyı telefonunu açmayanlar var. Bizim için unutulmaz bir tutku. Unutulmaz biterse biz ne yaparız, kesin hastanelik oluruz' dediler.
Serhan Yavaş diziden sonra ne yapacağı sorusu üzerine dil öğrenmek için Londra'ya gideceğini söyledi. ' Yavaş çok yoruldum, dizi bitince hemen Londra'ya gideceğim. Şu an bunun dışında hiçbir planım yok, tek istediğim dinlenmek.' dedi.

CANLI YAYIN