Fiziğimden dolayı jönü oynuyorum

GİRİŞ TARİHİ:  15.04.2011, 10:05 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Nisan 2011 Cuma, 10:06

Genç oyuncu Erol Gedik, sahip olduğu fiziksel özelliklerden dolayı genellikle jön tiplerine yakıştırıldığını söylüyor: Ama oyunculuğumu geliştirerek, ileride karakter oyuncusu da olabileceğimi herkese göstermek istiyorum

atv ekranlarında yayınlanan 'Her Şeye Rağmen' dizisinde 'Nusret' karakterini canlandıran Erol Gedik, rolünü ve diziye nasıl hazırlandığını anlattı...

Oyunculuğa başlamamda, fotoğraflarımı çeken Tamer Yılmaz'ın katkısı büyüktür. Fotoğraflarımı beğenince, beni Gaye Sökmen'le tanıştırdı. Daha sonra Gaye Sökmen'le çalışmaya başladım ve birçok reklam filminde rol aldım.

'Her Şeye Rağmen'de başrol oynamanın sorumluluğu büyük olsa da, benim için güzel bir deneyim. Fiziksel özelliklerimden dolayı genel olarak jön tiplerine yakıştırılıyorum. Ama ben, oyunculuğumu geliştirerek karakter oyuncusu olabileceğimi de kanıtlamak istiyorum.

SETTE 1940'LI YILLARI YAŞIYORUZ
Dizide canlandırdığım 'Nusret' karakterine yakınlaşmak yerine, karakteri kendime yakınlaştırdım. Bu da bana büyük bir avantaj sağladı. Aslında 21'inci yüzyılda, 20'nci yüzyılı canlandırmak çok kolay değil. Ben de bunun zorluklarını yaşadım. Davranış tarzından tutun da, giyim kuşama kadar her şey günümüzden çok uzak.

Beni, 'Mad Men'de oynayan Jon Hamm'a benzetiyorlar. Fiziksel olarak benzediğimiz doğru... Ona benzetilmek benim için güzel bir şey, çünkü çok başarılı ve birçok ödül almış, iyi bir oyuncu. Umarım oyunculuktaki başarım da onunkiyle aynı doğrultuda ilerler.

Dizide 1940'lı yıllar anlatılıyor. O dönemi yaşatmak için sanat ve kostüm ekibi gerçekten de büyük emek verdi. Sette gerçekten de 1940'ları yaşıyoruz.

CANLI YAYIN