Üzdün bizi yeğen!

GİRİŞ TARİHİ:  22.06.2011, 10:47 GÜNCELLEME TARİHİ:  22 Haziran 2011 Çarşamba, 10:50

İki sezondur atv'de ekrana gelen 'Ezel'; önceki gece yayınlanan hem hüzünlü hem merakta bırakan finaliyle seyirciye veda etti. Son bölümü hep birlikte izleyen ekip hüznü ve coşkuyu bir arada yaşadı

atv'nin fenomen dizisi 'Ezel', önceki gece yayınlanan final bölümüyle seyirciye veda etti. Dizinin oyuncuları ve yapım ekibi, son bölümü Çubuklu 29'da birlikte izledi. İki sezondur başarıyla devam eden ve 71'inci bölümde ekranlara veda eden dizinin oyuncuları, final bölümünün ardından birbirlerini tebrik ettiler. Dizinin başrol oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere, buruk bir sevinç yaşadıklarını söylediler.

'CAN'LI FİNAL ŞAŞIRTTI
Her bölümü büyük merakla beklenen 'Ezel'in finali de seyirciyi şaşırtmayı başardı. 'Eyşan' ve 'Cengiz'in öldüğü, 'Ezel'in yüzüğündeki zehri içerek intihar ettiği final bölümünün sürprizi ise 'Ezel' ile 'Eyşan'ın oğlu 'Can'ın büyümüş halinin ekranlara yansımasıydı.

SORU İŞARETİ
Genç bir delikanlı olan 'Can', babasını bulmak için deniz fenerine gitti ancak 'Can'a kapıyı kimin açtığı sorusuna net bir cevap verilmedi. Kapının eşiğinde kafasını kaşıyan bir adamın silüetiyle biten dizi, ardında koca bir soru işareti bıraktı. Sanal ortamda uzun süre, kapıyı açan kişinin 'Ezel' mi, 'Cengiz' mi olduğu tartışıldı. Dizinin sonunun açık bırakılması, "Acaba filmi mi çekilecek?" sorusunu doğurdu.

HERKES ORADAYDI BİR TEK 'CENGİZ' YOKTU!
'Ezel' izleyicisi ünlülerin de katıldığı gecede renkli dakikalar yaşandı...
Bu sezonun başında 'Sekiz' karakteriyle diziye konuk olan Kıvanç Tatlıtuğ da davetteydi. Tatlıtuğ'un gece boyunca dizi ekibiyle bir araya gelmemeye özen göstermesi dikkat çekti.

ÜNLÜLER DE GELDİ
Kenan İmirzalıoğlu, gecede kendilerini yalnız bırakmayan futbol yorumcuları Metin Tekin ile Rıdvan Dilmen ve basketbolcu Kerem Gönlüm'le yakından ilgilendi.
Kenan İmirzalıoğlu son bölümü, kucağından indirmediği yeğeniyle birlikte izledi.
Gecede Bade İşçil ve Sedef Avcı; Özgür Masur, Cansu Dere; Hakan Yıldırım, Burçin Terzioğlu da Süleyman Demirel imzalı kostümleriyle göz kamaştırdılar.
Davete en son katılan isimlerden olan Cansu Dere, dizinin bitmesinden sonra verilen partiye de katılmadan Çubuklu 29'dan ayrıldı.
Tuncel Kurtiz, Cansu Dere, Berrak Tüzünataç ve Kıvanç Tatlıtuğ toplu fotoğraf çekimine yetişemezken; 'Cengiz' karakterine hayat veren Yiğit Özşener ise Bodrum'da film çekiminde olduğu için geceye katılamadı.

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ
Ay Yapım'ın sahibi Kerem Çatay, son reklam arasında yaptığı konuşmada "Artık herkes için 'Ezel'den önce ve 'Ezel'den sonra diye bir ayrım olacağını düşünüyorum" dedi. Çatay, sözlerine şöyle devam etti: "15 dakika sonra ne olduğunu, dizinin nasıl bittiğini anlamayacağız. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. 'Bu kadar deli ne yapıyor?' diyerek bize güvenen kanalımıza çok teşekkür ediyoruz."

"TELEVİZYONDA DÖNÜM NOKTASI OLDUK"
Final bölümünü birlikte izleyen oyuncular, 'Ezel'in hayatlarındaki yerini ve duygularını anlattılar:
'Ezel'de 'Şebnem' karakterini canlandıran ve "Ezel' benim için basamak değil, bir başlangıç oldu" diyen Bade İşçil, dizi bitiminde göz yaşlarına hakim olamadı.
Diziye ikinci sezon 'Kenan Birkan' karakteriyle dahil olan Haluk Bilginer, "Finalde de Ezel'le Eyşan'ın bir şekilde aşkının devam etmesi gerektiğini düşünüyordum. Öyle de oldu" dedi.

FİNALİ ADİL OLDU
'Ezel'in, Türk televizyonlarında bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, "Benim için çok farklı bir projeydi. O kadar zekice yazılmış ve kurgulanmış bir işti ki, oynarken bizi de zorluyordu. Finali adil oldu. İki yıl boyunca çok yorulduk ama çok güzel dönüşler aldık" diye konuştu.
'Bade' karakterine hayat veren Berrak Tüzünataç, diziye katılmadan önce de 'Ezel' izleyicisi olduğunu söyledi: "Ezel, Türk dizi tarihinde çok kıymetli bir iş. Böyle bir dizide rol aldığım için çok mutluyum."

EŞİM ÇOK SEVİNECEK
Burçin Terzioğlu, canlandırdığı 'Azad' karakterinin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi: "Şu an çok karışık duygular içindeyim. Çok güzel bir iş yapmış olmanın verdiği gururun yanı sıra böyle bir ekipten ayrılıyor olmanın verdiği bir duygusallık var."
'Ezel'in 'Kerpeten Ali'si Barış Falay ise şunları söyledi: "Bu dizi bana bir sürü şey kattı, ama en önemlisi dostluk kazandırdı. Çok yoğun iki sene geçirdik. Ailemizden çok oyuncu arkadaşlarla birlikteydik. O yüzden dizinin bitmesine en çok eşim sevinecek."

CANLI YAYIN