atv bu yaz tatile girmiyor!

GİRİŞ TARİHİ:  28.06.2011, 10:36 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Haziran 2011 Salı, 10:39

Yaz geldi ancak atv ekranları tatile girmedi! Yaz boyunca macera, dram ve romantizmle yoğrulmuş diziler, birbirinden eğlenceli yarışmalar ve programlar atv ekranında izleyicilerle buluşacak. İşte bu yaza damgasını vuracak renkli yapımlar...

KURŞUN BİLAL
Başrollerini Arda Kural, Sefa Zengin, Cem Kurdoğlu'nun paylaştığı dizi, cinayet masası özel dedektifi olan Kurşun lakaplı Bilal'in hikayesini anlatıyor. Bilal Emin, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği bir operasyona katılır. Olay sırasında başına bir kurşun isabet eder. Kafatasından kurşunla yaşayan Bilal'in hayatını değiştirir. Dizi, Temmuz ayından itibaren atv ekranında olacak.

KALBİM SENİ SEÇTİ
Başrollerini Sermiyan Midyat, Ebru Cündübeyoğlu, İdil Fırat'ın paylaştığı 'Kalbim Seni Seçti', biri babasına, diğeri annesine gösterilmeden büyümüş iki kardeşin uzun süre sonra karşılaşması üzerine kurulu. Dizi, her perşembe saat 20.00'de atv ekranında izleyicilerle buluşuyor.

TÖVBELER TÖVBESİ
Eğlenceli bir aşk öyküsünü konu eden 'Tövbeler Tövbesi', yazın da izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Başrollerini Tuba Ünsal, Fulya Zenginer, Cemal Toktaş ve Füsun Demirel'in paylaştığı dizi, her salı saat 20.00'de ekranda yerini alıyor.

ÇEK BAKALIM
Birbirinden ilginç sürprizler, bu yarışmada izleyicileri bekliyor... Bugüne dek hiçbir TV programında bir araya gelmemiş, iki dev isim bu yarışmada buluşuyor. Hıncal Uluç ve Okan Bayülgen'i jüri koltuğuna oturtan kısa film yarışması 'Çek Bakalım' Temmuz ayında atv ekranında izleyicilerle buluşacak

SEN HAK EDİYORSUN
Sevdiğiniz kişiye ikinci bir hayat hediye edin... 'Var Mısın Yok Musun'un yaratıcısından, reyting rekortmeni yepyeni bir yarışma. İlk kez bir yarışmacı kendisi için değil bir başkası için yarışıyor... Ağustos ayında başlayacak bu yarışmada kaybetmek yok! 'Hak eden' kişi mutlaka kazanıyor. Üstelik haberi bile olmadan, her şey büyük bir gizlilik içinde gerçekleşiyor... Hak ettiğini düşündüğünüz kişi, olanlardan habersiz sıradan bir gün yaşarken, siz onun için ekranda yarışacaksınız.

REİS
Başrollerini Mehmet Akif Alakurt ve Melisa Sözen'in paylaştığı 'Reis', uçak mühendisliği okumuş Ömer'in hikayesini anlatıyor. Ömer, babası gibi sevdiği amcasını acı bir şekilde kaybeder. Amcasının ölümüyle her anlamda ailenin Reis'i artık odur. İki aşk arasında kalan Reis, çocukluk aşkı Nazlı ve tesadüfen tanıştığı psikolog Ayşe'den vazgeçemez... 'Reis', Ağustos ayından itibaren ekranda olacak.

SEN YETER Kİ İSTE
Türkiye'nin en güzel, en şık, en bakımlı kadınları mucizeler yaratıyor! Eda Taşpınar, Deniz Berdan ve Gülşah Saraçoğlu, programda sizden yeni bir siz yaratmak için yılların izlerini silecek ve size yepyeni bir görüntü kazandıracak. 'Sen Yeter ki İste', hafta içi her gün atv ekranında izleyici ile buluşuyor.

BABAM SAĞOLSUN
Settar Tanrıöğen ve Melek Baykal'ın başrollerini paylaştığı bu dizide; kalabalık bir ailede, bir anne ve babanın her geçen gün karşısına çıkan yeni dertlerle mücadelesi anlatılıyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN
Yılardır ekranlarda bir fenomen haline gelen 'Çocuklar Duymasın' bu yaz tatile girmiyor. Başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Gönenç ve Furkan Kızılay'ın paylaştığı dizi, her çarşamba saat 20.00'de izlenebilir.

CANLI YAYIN