atv'nin yaz bombaları

GİRİŞ TARİHİ:  20.07.2011, 10:53 GÜNCELLEME TARİHİ:  20 Temmuz 2011 Çarşamba, 10:54

atv birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı üç farklı programı, yaz döneminde izleyiciyle buluşturuyor. Ekranlara yenilik getirecek olan yepyeni iki yarışma ve Demet Akbağ ile Haluk Bilginer'in bir araya geleceği eğlenceli dizi, yaz sıcaklarında ilaç niyetine!

BENZERLERİNDEN ÇOK FARKLI
Sinema tutkusu olan tüm amatör yarışmacıların kendi ekiplerini kurduğu ve hikayelerini beyazperdeye taşıdığı 'Çek Bakalım' önümüzdeki günlerde seyirciyle buluşacak. Yarışmanın jüri üyeleri ise: Hınçal Uluç, Hülya Avşar ve Okan Bayülgen. Üç ünlü jüri üyesi, ekiplerin çekeceği filmleri izleyip üst tura çıkacakları belirleyecek. Toplam 14 hafta sürecek bu büyük maceranın sonunda mutlu sona ulaşan ekip ödüllendirilecek. Tatilini yarıda keserek 'Çek Bakalım'ın tanıtım filmi çekimleri için İstanbul'a gelen Hülya Avşar, "Oyunculuk, ses anlamında birçok yarışma yapılıyor. Ama film ve yönetmenlik anlamında bu bir ilk! Hem seyirci hem de bizler çok keyif alacağız" diye konuştu. Yarışmanın bir diğer jüri üyesi Okan Baylügen ise, "Gelen filmlerden mutlaka iyi yönetmenler, oyuncular çıkacak. Bu açıdan televizyondaki benzer yarışmalardan farklı" dedi. Ülkenin üreten, gençlere ihtiyacı olduğunu dile getiren Hıncal Uluç da "Biz de bu adayları bulmak için atv'deyiz" dedi.
Özlem AVCI

KAYBETMEK YOK, KAZANMAK VAR
Ünlü oyuncu Yiğit Özşener, 'Sen Hak Ediyorsun' adlı yarışma programıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk defa yarışma sunacağı için heyecanlı olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, şöyle konuştu: "Hiç aklımda yokken böyle bir teklif aldım. Benim için de sürpriz oldu. Daha önce hiç yapmadığım bir şey olduğu için 'Yapabilir miyim yapamaz mıyım' diye çok düşündüm. Bu süreçte Ay Yapım beni ikna etmeyi başardı. Ben de programı ve formatı çok sevdim. Film setinden, yine başka bir sete geldim. Bu sefer rolüm çok farklı. Bu kez daha riskli bir roldeyim ama ben riski seviyorum. 'Sen Hak Ediyorsun' sadece iyilerin kazandığı tak yarışma olacak. Çok başarılı olacağından ve izleyicinin çok seveceğinden eminim. Burada kaybetmek yok, daha fazla kazanmak var."
İlker GEZİCİ

YEDİ YIL SONRA YENİDEN
2004 yılında 'Neredesin Firuze' adlı filmde birlikte rol alan Haluk Bilginer ve Demet Akbağ, uzun bir aradan sonra yeniden aynı projeyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İkili, yakında ekranlarda olacak 'İstanbul'un Altınları' adlı dizide yedi yıl aradan sonra bir araya gelecek. Altın Apartmanı üzerinden İstanbul'un ve birlikte yaşayan insanların hikayesinin anlatıldığı dizide, Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Salih Kalyon ve Nadir Sarıbacak gibi ünlü oyuncular da yer alıyor.
Merve YURTYAPAN
CANLI YAYIN