İSTANBUL’UN ALTINLARI BAŞLIYOR!

GİRİŞ TARİHİ:  20.07.2011, 11:23 GÜNCELLEME TARİHİ:  25 Temmuz 2011 Pazartesi, 10:33

Aynı şehirde yaşayan, farklı kültüre sahip insanların hikâyelerini anlatıyor

"İstanbul'un Altınları" Usta Oyuncu Kadrosuyla ATV'de…

Yapımcı : Calinos
Yönetmen : Yonca Güzelpınar
Senaryo : Haluk Özenç
Oyuncular : Haluk Bilginer (Reşat Altın), Demet Akbağ (İsmet Azmarazlı), Salih Kalyon (Ahmet), Defne Yalnız (Emine), Gürgen Öz (Tankut), Funda Eryiğit (Ayşegül), Nadir Sarıbacak (Fahri)

İstanbul'un Altınları. Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Salih Kalyon, Defne Yalnız, Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Nadir Sarıbacak, Taner Ölmez, Pınar Göktaş ve Ani İpekkaya gibi değerli oyuncuları bir araya getiren yepyeni bir sitcom ATV ekranlarında başlıyor.

Altın Apartmanı'nın eğlenceli ve komik sakinleri…

Reşat Altın rolüyle izleyeceğimiz Haluk Bilginer, Altın ailesini ve apartmanını komşulardan korumaya çalışırken; annesi Saadet, yeni komşularıyla çok iyi anlaşacak ve çatışmaların ortasında bir barış köprüsü olacak. Reşat Altın, özellikle erkeklerden nefret ettiği için kendini kadın haklarına adamış opera sanatçısı üst komşusu İsmet (Demet Akbağ)'e karşı hislerini başlangıçta anlamlandıramayacak.

Demet Akbağ (İsmet Azmarazlı), Reşat Altın'ın kurduğu bütün düzeni yıkmak üzere apartmana yerleşen ve onun bütün dengesini altüst eden, Avrupa'da eğitim görmüş ve 15 senede 5 koca eskitmiş bir operacı... Demet Akbağ, uzun bir aradan sonra televizyon seyircisiyle buluşacağı İsmet Azmarazlı karakteri ile yine çok güldürecek, dillere pelesenk olacak sözleriyle çok eğlendirecek.

CANLI YAYIN