Bu dizi yazlık değil ömürlük bir proje!

GİRİŞ TARİHİ:  28.07.2011, 10:24 GÜNCELLEME TARİHİ:  28 Temmuz 2011 Perşembe, 10:24

Yıllar önce ayrılan bir çiftin yeniden bir araya gelmesini anlatan 'Kalbim Seni Seçti'de başrolü Ebru Cündübeyoğlu ile paylaşan Sermiyan Midyat; "Biz 'ömürlük' bir dizi çekiyoruz" dedi. Dizinin 'Handan'ı Cündübeyoğlu ise Midyat'la aynı kafada olduklarını belirterek "Oyunculuk aşkımız da birbirine benziyor" diye konuştu

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU (Handan Mertoğlu)
OYUNCU OLARAK AYNI KAFADAYIZ!
'Yalancı Romantik' adlı komedi dizisinden sonra 'Kalbim Seni Seçti'de dramatik bir karakteri canlandıran Ebru Cündübeyoğlu; bu gece altıncı bölümü yayınlanacak olan dizide rol almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söylüyor. Cündübeyoğlu; yıllar önce ayrılan bir çiftin yeniden yollarının keşismesini anlatan diziyle ilgili şunları söyledi:

17'NCİ MESLEK YILIM
Uzun zaman sonra tekrar dramayla seyircinin karşısında olduğum için çok heyecanlıyım. Bu yıl benim meslek hayatımdaki 17'nci senem... İnsanların beni görüp sevdikleri 'Deli Yürek'ten 10 yıl sonra ilk kez dramayla seyirci karşısındayım. Drama oynamayı gerçekten çok özlemişim.
Dizinin konusunun yanı sıra bu işin içinde çok güvendiğim, deneyimli bir ismin; Ziya Öztan'ın olması ve yapım şirketinin kalitesi bu projeye "Evet" dememde çok etkili oldu.
Dizide; babasının karşı çıkmasına rağmen sevdiği erkekle evlenerek babasının tüm servetini reddeden 'Handan' ı çok seviyorum. Dizinin ilk bölümünde deli gömleği giydiğim sahneden çok etkilendim. 'Handan'; iki aylık bebeğinin çalınmasından kendisini sorumlu tutan eşini bıçaklayınca, akıl sağlığını yitirmişti. Allah kimseye akıl noksanlığı vermesin!
Başrolü paylaştığım Sermiyan Midyat'la gerçekten çok iyi bir ikili olduk. Onun da oyunculuk aşkı benimkine benziyor. Aynı kafada iki oyuncunun bir arada olması çok önemli... Ayrıca en son 'Deli Yürek' dizisinde birlikte rol aldığım İdil Fırat'la da aynı dizide tekrar buluşmaktan dolayı çok mutluyum.

SERMİYAN MİDYAT (Ömer Asaf)
70'İMDE DEĞİLİM REYTİNGE BAKARIM
'Kalbim Seni Seçti'de iki kadın arasında kalan gitarist 'Ömer Asaf'ı canlandıran Sermiyan Midyat, "İyi bir yapım şirketinden gelen, iyi bir senaryoya hayır demek olmazdı" diyor. İşte Midyat'ın diziyle, rolüyle ve TV dünyasıyla ilgili yorumları:
Üç yıl sonra bir diziye dahil olmanın heyecanını yaşıyorum. Artık oyunculuğumda olgunlaşma dönemine girdiğimi düşünüyorum.

YENİ ŞARKILAR
Dizideki rolüm için beş ay gitar dersi aldım. Mustafa Ceceli'nin söylediği 'Limon Çiçekleri' ve daha önce rol aldığım 'Kalp Yarası' adlı dizinin müziklerini yapmıştım. Yani müzisyenlik uzak olduğum bir alan değil. Diziyle bağlantısı olunca çok daha güzel oldu. Bu dizi için de şarkılar yaptım.
Diziyi 'yazlık' bir iş olarak değerlendirmemek gerek! Ben zaten 'yazlık dizi' kavramına karşıyım. Çok komik bir laf... Bizim dizimiz de yaz sezonunda ekrana geliyor ama yazlık değil, ömürlük bir dizi. Ayrıca yazın yayınlanmaya başlayan ve çok beğenildiği için birkaç sezon devam eden diziler de var. Yaz sezonu televizyoncuların yeni keşfettiği bir dönem... 'Kalbim Seni Seçti' de uzun soluklu bir dizi olacak.
"Reyting takip etmem" demem için 70 yaşında olmam lazım. Ben de herkes gibi yaptığım işi takip ediyorum.

GÜRBEY İLERİ (Kaan)
BANA YENİ KIVANÇ TATLITUĞ DEMEYİN
Oyunculuğa 'Arka Sıradakiler' dizisiyle başlayan 23 yaşındaki Gürbey İleri; 'Kalbim Seni Seçti'de 'Kaan' karakterini canlandırıyor. Genç oyuncu rolüyle ilgili şunları anlattı:
'Kaan' babasız büyümüş zengin bir genç... 'Demir'in kardeşi olduğunu bilmiyor ve ikisi de aynı kıza, 'Derin'e aşık. Ben senaryoyu okuduğumda karakterden çok etkilendim. 'Kaan' asi ama iyi bir çocuk.

BEN ŞIMARMAM!
Dağdan yuvarlanma sahnesinde dublör kullanmadım. Aksiyon sahnelerini severim. Yükseklik korkum da yok. Zor bir sahneydi ama üzüntümü atmama yardımcı oldu. Çünkü önceki gece dedem ölmüştü.
Kıvanç Tatlıtuğ'a benzediğim yönünde yorumlar geliyor. Ama ben kendimi ona benzetmiyorum. Kıyaslanmayı da hiç sevmiyorum. Bana 'Yeni Kıvanç' demesinler! Benim ayrı özelliklerim var. Fiziğimle değil, oyunculuğumla adımdan söz ettirmek istiyorum.
Şöhret insanı şımartabilir ama şımarmak benim karakterime ters.

EYÜBOĞLU EZGİ (Derin)
DİZİ FANLARINDAN TEPKİ ALIYORUM!
'Kalbim Seni Seçti'nin 'Derin'i Ezgi Eyüboğlu, 23 yaşında ve İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi.... Dizide kardeş olduklarından habersiz iki erkeğin aşık olduğu 'Derin'i canlandıran Eyüboğlu; rolü ve oyunculuk kariyeriyle ilgili konuştu.
Oyuncu olmaya üniversitede okurken karar verdim. Okulu bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi'nin ileri oyunculuk bölümünde mastır yapmaya başladım. Daha sonra ajansa kaydoldum ve birkaç reklam filminde oynadım. 'Kalbim Seni Seçti' benim ilk dizi projem.

'DERİN' İKİ ERKEK ARASINDA...
'Derin'; anne ve babası boşanmış, kırılgan ama bunu dışarıya pek yansıtmayan bir genç kız... İki erkek arasında kalıyor. Bu güzel bir duygu olabilir ama 'Kaan' ve 'Emir'in kardeş olmaları işleri karıştırıyor.
Dizinin fanları tarafından her iki kardeşle de yakınlaştığım için tepkiler alıyorum. Bunların olması dizinin ne kadar ilgi gördüğünü gösteriyor.
'Derin', 'Kaan'ı seviyor ama sevmediği yönleri de var. 'Kaan'da bulamadıklarını da 'Emir'de buluyor.

BEN DE 'DERİN' GİBİ SESSİZ BİRİ DEĞİLİM
'Derin'le birbirimize benzeyen yönlerimiz var. Ben de onun gibi çok sessiz sakin bir kız değilim. Tek farkımız; o motor kullanmayı seviyor, benim ise araçlara karşı özel bir ilgim yok!
CANLI YAYIN