Dizinin samimiyeti herkesi etkileyecek

GİRİŞ TARİHİ:  01.08.2011, 10:56 GÜNCELLEME TARİHİ:  01 Ağustos 2011 Pazartesi, 10:56

Bu akşam atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan 'Reis'in başrol kadın oyuncusu, dizi için imaj değiştiren Melisa Sözen: 'Reis' sıcak bir aile öyküsünün anlatıldığı, samimi, etkileyici bir dizi

atv ekranlarında yeni bir dizi daha seyircilerle buluşuyor! Bu akşam yayınlanmaya başlanacak olan 'Reis'in başrol oyuncuları 'Adanalı' dizisiyle ünlenen Mehmet Akif Alakurt ve 'Av Mevsimi' filmindeki rolüyle dikkat çeken Melisa Sözen... Alakurt dizide 'Murat'ı yani 'Reis'i canlandırıyor. 'Reis', Amerika'da eğitim alıp Türkiye'ye geri dönen 'Murat'ın aile işi yerine, ailesinin teknesinin başına geçmesi anlatılıyor. Mehmet Akif Alakurt 'Reis' hakkında, "Dizide bir ailenin tüm zorluklar karşısında birbirine kenetlenişi ve her şeye rağmen bir arada oluşu, izleyicileri ekrana bağlayacak" dedi. Dizi çarpıcı bir aşk üçgenini de ekrana taşıyor. Dizide, 'Murat' ve Sözen'in canlandırdığı 'Ayşe' arasındaki aşkın yanı sıra 'Murat'ın lise aşkı 'Nazlı' ile yaşadığı duygusal gel-git de anlatılıyor.

İKİ AŞK ARASINDA
Melisa Sözen ise, "Sıcak bir aile hikayesinin etrafına örülü bu dizide, samimiyetin izleyiciyi etkileyeceğini düşünüyorum" dedi. Dizi için imaj değiştiren oyuncu yeni haliyle ilgili de "Karakterin saç, makyaj, kostüm provası gerçekleştikten sonra ortaya çıkan sonuca gelen yorumlar olumluydu" şeklinde konuştu. Dizide 'Nazlı' karakterini canlandıran Şükran Ovalı, "'Reis', iki kadın arasında kalan bir adamın hikayesini anlatıyor" dedi.

CANLI YAYIN