Güzelliğimi silah olarak görmedim

GİRİŞ TARİHİ:  15.09.2011, 14:40 GÜNCELLEME TARİHİ:  15 Eylül 2011 Perşembe, 14:59

atv'nin sevilen dizisi 'Kalbim Seni Seçti'de 'Ada' karakterini canlandıran Hazal Filiz Küçükköse, Facebook'taki resimleri sayesinde keşfedildiğini söyledi. Genç oyuncu, "Biyoloji okurken kendimi deneme çekiminde buldum. 30 bölüm anlaştığım 'Deniz Yıldızı'nda 160 bölüm oynadım" dedi.

atv'nin sevilen dizisi 'Kalbim Seni Seçti'de 'Ada' karakterini canlandıran Hazal Filiz Küçükköse, Facebook'taki resimleri sayesinde keşfedildiğini söyledi. Genç oyuncu, "Biyoloji okurken kendimi deneme çekiminde buldum. 30 bölüm anlaştığım 'Deniz Yıldızı'nda 160 bölüm oynadım" dedi.

'ADA'YI HEMEN SEVDİM
'Kalbim Seni Seçti'nin kadrosuna nasıl dahil oldunuz?
Ajansıma gönderdiğim fotoğraflarım, çok beğenilmiş. Görüşmeye çağırıldım. 'Ada' karakteri çok hoşuma gitti ve teklifi seve seve kabul ettim.

Projeyi kabul etmenizdeki en önemli etken, 'Ada' karakterini sevmeniz mi oldu?
Hikayenin tamamını bilmiyordum ama karakter analizini okuduğum da gerçekten etkilendim. Zengin ama sevgiden yoksun bir kız olan 'Ada'nın, hayata karşı farklı duruşu hoşuma gitti. Duygusal, karizmatik, esprili bir kız...

BİR ANDA AÇILMAM!
Dizinin fanları oyunculuğunuz kadar güzelliğinizle ilgili de övgü yağdırıyor. Siz kendini güzel buluyor musunuz?
Aslında güzel olmak için bir çaba harcamıyorum. Doğal olmaya çalışıyorum. Güzelliğini silah olarak kullananlardan değilim.

Oyunculukta kendinizi nerede görmek istiyorsunuz?
Bu işin içine hiç düşünmeden girdim, eğitimini de almadım. Özel eğitimlerle devam etmeyi düşünüyorum. Aslında cebimde bir mesleğim olsun istiyorum. Çok iddialı konuşmak istemiyorum ama güzel şeyler yapmanın peşindeyim.

"Kesinlikle oynamam" dediğiniz roller var mı?
Bir anda açılıp saçılmak bana göre değil. Her şeyin bir zamanı var. Abartı olmadan her şeyin düzeyli olmasını isterim.

Peki, oynamayı çok istediğiniz bir rol var mı?
Ben dişi karakterleri çok seviyorum. Sürpriz yapabilecek renkli karakterler hoşuma gidiyor. 'Ada' da böyle bir karakter.

BEN DE 'ADA' GİBİ CIVIL CIVIL BİR KARAKTERE SAHİBİM
Siz 'Ada'ya ne kadar benziyorsunuz?
Espri yapmayı çok severim. Arkadaşlarım da "Sen olunca yüzümüz gülüyor" derler. Ben de 'Ada' gibi cıvıl cıvıl, hareketli biriyimdir. Aslında insanları güldürmek hoşuma gidiyor. Çevremde üzgün insan görmeye dayanamıyorum. Çok korumacı bir tarafım da vardır. İnsanlara yapılan haksızlıklara kayıtsız kalamıyorum.

EMİR'LE FARKLIYIZ
İzleyici 'Ada'yla 'Emir'i birbirine yakıştırıyor. Siz 'Ada'nın hangi özelliklerini beğeniyorsunuz?
'Ada', çok enerjik bir kız. Belki de o enerjiyi insanlara geçirdiğim için insanlar 'Ada'yı çok seviyor. 'Emir'le yakıştırmalarının sebebi de; onunla karşılıklı sahnelerimizde o enerjinin yansıması... Birisi çok durağan, diğeri çok hareketli olduğu için zıt karakterler birbirini tamamlıyorlar.

'Ada' okulda çok popüler ve istediğini elde eden bir kız ama 'Emir' karşısında çok farklı oluyor. Siz böyle durumlarda ne yaparsınız?
Ben çok doğal ve samimiyimdir. Daha çok bu şekilde dikkat çekerim. Az ve öz seven birisiyim.
CANLI YAYIN