ESRA EROL KİTAP PROJESİNİN İLK ADIMINI ATIYOR!

GİRİŞ TARİHİ:  09.02.2012, 16:08 GÜNCELLEME TARİHİ:  13 Şubat 2012 Pazartesi, 14:30

Atv’nin sevilen sunucusu Esra Erol, çocuk gelinlerin dramını anlattığı kitabı Kara Duvak’ın geliri ile kadınlar için umut evlerinin ilkini açıyor.


Atv'nin sevilen sunucusu Esra Erol, çocuk gelinlerin dramını anlattığı kitabı Kara Duvak'ın geliri ile kadınlar için umut evlerinin ilkini açıyor.

En çok satan kitaplar listesinde kısa sürede üst sıralara yükselen kitabın bugüne kadar elde edilen geliri ile kurulan ilk umut evi 11 Şubat Cumartesi günü kapılarını açıyor.

Kara Duvak'ın tüm geliri Umut Evleri projesine…

Desteğe ihtiyacı olan kadınlara yardım eli uzatabilmek ve onların hayata yeniden tutunmalarını sağlayabilmek amacıyla başlatılan Umut Evleri projesi kapsamında, her ilde içerisinde psikolog ve avukat bulunan, kendini yalnız hisseden ve yardıma muhtaç tüm kadınlara kapısını açacak bir Umut Evi kurulması hedefleniyor. Kara Duvak kitabından elde edilen tüm gelir, bu projeye aktarılıyor.

Türkiye'nin tüm illerinde açılması hedeflenen umut evlerinde, psikologlar, avukatlar, evlilik danışmanları ve aile danışmanları eşliğinde kadınlara psikolojik ve hukuki destek verilerek bilinçlendirilmeleri, özgüvenlerini kazanmalarının sağlanması, hayata dair umutlarının yeniden yeşertilmesi amaçlanıyor.

Satın alınan her kitap, projeye destek sağlıyor.

İlk Umut Evi İstanbul'da açılıyor

Yardıma muhtaç, kendini yalnız hisseden kadınlar için gönüllü psikolog ve avukat hizmetlerinin sunulacağı umut evlerinin ilki İstanbul'da açılıyor.

Proje kapsamında ilk umut evi olan "Fatih Belediyesi Umut Evi Koordinasyon Merkezi" nin açılışı, 11 Şubat Cumartesi günü saat 14:00'te Silivrikapı Semt Konağı'nda gerçekleştirilecek.

CANLI YAYIN